Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ornamentul de jos din spatele numarului nu-l ai? s-a spart al meu
    Last edited by ovidiu_bc; 17 February 2009, 21:51.
    BC-69-PAD,,,va saluta
    sigpic

Comment

• ce ornament mai e si ala? ca nu inteleg. te referi cumva la suportul numarului de inmatriculare?
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• capat de bara original de pe partea dreapta nu avei nici unul ? care mai merge ...nu suna bate alea alea
        cotiera ?aveti careva ?

capat de bara original de pe partea dreapta nu avei nici unul ? care mai merge ...nu suna bate alea alea
        cotiera ?aveti careva ?
        Last edited by raduprov; 17 February 2009, 22:07. Reason: Automerged Doublepost
        Its just a car ...

Comment

• Salutare. Nu are nimeni o serigrafie in plus de benzinar sau si 2 ace rosii ? mersi

Comment

• @valeriuciprian: ;) am primit husele , mersi mult
            sigpic

Comment

• Omu se refera la ornamentul care este imediat sub capota motorului,nu V-ul cromat,partea de sus. Daca vrea cineva si eu o am si nu am ce face cu ea ca am dat-o jos.
              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• gogoasha69 cu placere
                sigpic

Comment

• capac de logan unul sau doua nu aveti nici unu model 2004-2005? alea originale .. in stare buna ca .. unu al meu e zgariat si unul rupt :|
                  Its just a car ...

Comment

• raduprov scuza-ma de atentionare ,dar in acest thread se doneaza elemente ,piese sau accesorii auto,deci daca ai ceva de donat , aplica cu toata increderea ,sau deschide un nou thread cu titlul,, CERERI,,si poti face intrebare ptr. orice .........
                    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• donez si eu ornamentele cromate!sunt in stare acceptabila!doar pt bucuresti ca nu am timp sa ajung pe la curierat!
                      "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

• ornament

Sal

As vrea eu ornamentul cromat de bara fata daca se poate.

Comment

• sti ca e fara triunghiurile alea pe ea, nu? ca numai prestige are are asa ceva.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Donez un set paravanturi logan(fata /spate),sunt ca si noi.

Comment

• le vreau eu daca se poate
                              Last edited by tTrust; 22 February 2009, 22:53.

Comment

• Prestige 2008 ai pm de la mine
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google