Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sal

Problema este ca sunteti doi care le vreti,cam greu de decis.
    Poate decideti voi.

Comment

• ce culoare sunt?
      sigpic

Comment

• pai corect ar fi primu venit primu servit dar tu decizi.Cu frigu asta e chin sa fumezi o tzigara cu geamu deschis :|
        Last edited by tTrust; 23 February 2009, 01:03.

Comment

• Sunt fumurii si pleaca maine la BRASOV la tTRUST,(pentru ca Laurr_07 a renuntat).Sa le stapanesti sanatos.

Azi a plecat coletul cu paravanturile,sper sa ajunga pana vineri.
          Last edited by Prestige2008; 25 February 2009, 23:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pana vineri nu ajung. evetual sambata. puteai sa nu le mai pui la posta si le aduceai la intalnire duminica, pentru ca tot aia era. te scuteai tu de un drum
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• imi pare rau sa te contrazic alin ,azi au ajuns ,m-am speriat cand am vazut dinamitai cutia ,oricum aia de la ghiseu a stat ceva pana a gasit-o ,le-am ridicat ,le-am montat ,arata impecabil.Multumesc Prestige pentru ele ,akuma nu mai inghet

Comment

• off topic : respect pentru domnul moderator care a facut ordine pe aici :P.
                sigpic
                The MVP

Comment

• nimic,nimic?............
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• donez aceste 2 capace de roti (pe celelalte 2 mi le-au ciordit). Faza super tare este ca cei care mi le-au luat erau amatori. mi le-au luat pe cele de pe dreapta care aveau urme de borduri si mi le-au lasat pe astea care arata impecabil . Cine le vrea astept PM (preferabil Brasov sau in apropiere si cat mai repede ca plec din tara vreo 3 luni)
                    Attached Files
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• le iau eu. am vb deja. ai si pm
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• capacele pleaca la vecinul alin. sa fie intr-un ceas bun
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• o consola centrala n-are nimeni? roz bombon cu picatele negre, transparenta...nu conteaza culoarea si de pe ce model de echipare e!

Comment

• chiar nu are nimeni o consola cu care nu are ce face?

Comment

• alin, aici nu cerem ci donam.

aseapta poate se ofera cineva... daca nu la dezmembrari iti cere 20 ron.
                              sigpic

Comment

• a inceput curatenia de primavara , am 2 capace de roti de la tico ,cat de cat utilizabile ,doua sunt sparte,macara ptr,geam usa fata st,putin defecta ,cred ca se poate remedia ,poze doar cu capacele am.
                                Attached Files
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google