Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• as avea si eu nevoie de mufa care intra in becul de la proiector.s-au topit amandoua.bec de la proiector am cumparat dar nu gasesc pe nicaieri mufa.daca are cineva si nu are ce face cu ea il rog sa ma ajute.

Comment

• mai vrei sigla ? cred ca aveam una in santier.... o caut si daca e o pun pe forum
      IS 10 LNC Facebook

Comment

• donez una bucata sigla 1.4 MPI
        sigpic
        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• o iau eu stresule.

Comment

• ok, ti-o aduc maine sau duminica la intalnire
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• donez boxele cu care a venit masina din fabrica cu tot cu capace
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• xp le vreau eu

ptr cumnatimiu...ca are un preferance nou...si nare bani nici sa se pise in centru.
                Last edited by mumus; 9 September 2009, 20:37. Reason: Automerged Doublepost
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• da-mi adresa pe pm ... posta sau curier?
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• ai pm...imi multumesc frumos.(poti pune si tu o suma mai mare decat rambursul...macar benzina si deranjul pana la posta.(prioripost)
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu are nimeni ce am cerut mai sus???

Comment

• Doneaza cineva niste braduleti cu care se prind fetele de usi?

Comment

• salut.

dupa ce cu chin cu vai am reusit sa fac rost de o bara fata sh de mcv, ea a venit fara acea grila de plastic de sub numar. are cineva asa ceva si doreste sa scape de ea? multumesc anticipat (sper sa nu se supere proprietarul masinii, dar a fost prima poza de pe forum in care am vazut ce imi trebuie)
                          Attached Files

Comment

• poti folosi altfel de plasa acolo, arata si mai bine. o vopsesti negru si o prinzi cu ceva silicon auto sau chit de fibra
                            Preferance - 83cp Chip Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori".
                            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...ela-t7519.html

Comment

• Asta e topic de donatii sau de cereri ?
                              I My Honda !

Comment

• Si si... ynp_46 braduti nu cred ca doneaza nimeni ca.. nu au in plus sa zic asa.. ia 1 bucata si dute la service de piese auto si o sa iti arate ceva asemanator nu chiar identic si potrivesc ii cam 20 de bani unu.. eu asa am facut.
                                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                                Enter the Matrix

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google