Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aha, mc mult colega.Donez....

Aici e topic de donatii...adica de dat gratis...nu de vanzari.
    Last edited by valeriuciprian; 5 October 2009, 18:54.

Comment

• hai ca e tare asta donez cu 40 de lei

Comment

• poate mai gaseste cineva ceva prin garaj sau boxa si n-are ce face cu ele

Comment

• stie careva sau are careva o aparatoare de aia ce se pune in spatele bateriei peste computerul de motor?
          astea mai noi nu au din cauza costurilor si as pune sa fie mai protejat cand spal motorul
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Am si eu o capota de portbagaj de Dacia 1300 si cateva geamuri laterale (2 spate si 1 fata parca). Capota in stare buna trebuie revopsita. Preluare din Mioveni va rog, caci e cam mare sa fie transportata altfel.
            Merci!

Comment

• nu aveti un capac doua de logan model bucuresti ?
              Its just a car ...

Comment

• sal................m ar interesa 2 stopuri (normale)sparte,crapate .....
                folierar

Comment

• nu cereti.......... donati, va rog nu va suparati.
                  http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

• donez un incarcator auto de motorola ca in poza de mai jos
                    Attached Files

Comment

• Vreau eu incarcatorul... Il folosesc la un Huawei, au acelasi incarcator.

Comment

• Donez sigla LOGAN by RENAULT

Comment

• @marian imi cer scuze...cine a fost mai rapid ..mi-a dat mesaj pe pm ..si am trimis pachetu

Mai nou : Volan genius - fara pedale...acceleratia este rupa ...( prea multa blana ) in schimb volanu are 2 padele de unde se poate accelera/frana .. trimit in tara dar platiti transportu 10 lei

Comment

• Nu-i nici o problema , dar cineva cand doreste ceva e normal sa scrie aici nu pe PM.

Comment

• pentru cei care doreau poze ...calitatea la poze este mai slaba ...o mica rectificare...volanu este gembrid
                              Attached Files

Comment

• salut

as dori eu volanul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google