Donatii.............

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bracsu ai un PM e la mine
    sigpic

Comment

• @ frank .. a4tech sunt

Comment

• multam frumos Loganu azi am primit volanul...
        sigpic

Comment

• sa il conduci sanatos laur

Azi am dat si ultima pereche de boxe.....revin peste cateva zile sa vad ce mai "arunc")

Comment

• ma poate ajuta si pe mine cineva cu doua mufe pt becurile de la faruri? (le-am rupt si nu gasesc ) platesc transportul ...sau spuneti-mi unde as putea gasii
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Pentru mufele de la faruri du-te pe maica domnului in tei...Tre sa gasesti acolo....Daca nu da-mi un pm si iti dau o adresa.

Comment

• am 3 anvelope .. nu-i tre la nimeni ? montana , mai merg aprox 10000km nu au fost lovite,nu au avut piana , bolfe etc 185/65.15
                Its just a car ...

Comment

• donez un radiator de caldura solenza, nou nout. poate aveti prieteni "care" le trebuie si puteti bea si o bere sau mai multe .

Comment

• Asi vrea eu radiatorul. Cat ar costa tranportul? Astept raspuns. Mersi anticipat.
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• @bracsau...m-ar interesa pe mine triplele daca le mai ai...la mine cea de pe stanga tb schimbata. multam' fain.
                      Ratacit in spatiu...

Comment

• Originally posted by X@by View Post
                        Asi vrea eu radiatorul. Cat ar costa tranportul? Astept raspuns. Mersi anticipat.
                        cam 10 20 lei prin posta. prin curier nu stiu. oricum e usor....

Comment

• si prin curier te costa maxim 30 de lei ...
                          Its just a car ...

Comment

• adjudecat de X@by sa ne traiasca!

Comment

• as dori si eu o tripla de logan (stinga, dreapta, sparta, nu conteaza), ma intereseaza mai mult "miezu"..interioru..ca vrea sa incerc ceva modificari. pot oferii maxim 20 lei, :-?

Comment

• salut.as dori sa cumpar....un set de jante mai ieftine sau daca accepta cineva un schimb cu jantele mele de tabla +diferenta.ms

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google