VAND Amplificator Blaupunkt, Amplif. Magnat Si Subwoofer

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Amplificator Blaupunkt, Amplif. Magnat Si Subwoofer

Vand :
    - amplificator auto BLAUPUNKT GTA2 Special Edition, foarte putin folosit pe masina proprie, pret 220 lei;
    - amplificator auto MAGNAT Edition 22 HQ, foarte putin folosit, pret 200 lei;
    - subwoofer PIONEER , incinta JBL/difuzor Pioneer, pret 300 lei.
    Datele tehnice sunt:
    - Blaupunkt: 2x120w/4 ohmi, 1x380w/4 ohmi; 2x190w/2 ohmi; frecventa raspuns 10 Hz-25KHz; raport semnal/zgomot >90dB; factor distorsiune <0,05%; stabila 2 ohmi/ 4 ohmi in punte; filtre trece-jos si trece-sus; amplificare bas de la 0 la + 12 dB; sensibilitate intrare 0,3 - 8 V
    - Magnat : Specificatii tehnice:
    •amplificator stereo, 2 canale
    •putere:
    •4 ohmi, stereo: 2 x 55 W RMS
    •4 ohmi, in punte: 1 x 150 W RMS
    •2 ohmi, stereo: 2 x 75 W RMS
    •stabila la 2 ohmi

•raspuns in frecventa: 5 Hz - 50 kHz (-3dB)
    •bass boost variabil 0 - 12 dB la 45 Hz
    •filtru low pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)
    •filtru high pass variabil 40 - 300 Hz (12 dB)
    •selector mod de functionare 2/1 canale
    •circuit de protectie impotriva scurtcircuitelor si a supraincalzirii
    - Subwoofer : difuzor Pioneer 600w/4 ohmi, incinta JBL. difuzorul nu a fost rebobinat sau desfacut.
    Preturile sunt putin negociabile. La am plificatoare transportul cu Posta Romana este inclus in pret, pentru subwoofer transportul cu Posta Romana este 25 lei.
    Costurile curierului rapid fiind mai mari, le suporta cumparatorul daca alege aceasta varianta.
    Pret pentru toate 3 : 600 lei In cazul achizitionarii celor 3 produse la pachet, cumparatorul primeste GRATIS kitul de cabluri pentru un amplificator ( cablu alimentare cu sect. 6mmp si lungime 5 metri, cablu masa, cablu RCA, cablu comanda amplificator si siguranta 40A cu soclu )
    Pentru informatii suplimentare, ma puteti contacta la telefon 0743 317497, la orice ora.
    Attached Files
    Last edited by crististreulea; 18 December 2012, 22:46.

Anunt valabil.....

Comment

Sus cu "greierii"... Reduceri mari de sarbatori

Comment

am auzit cum se aud ''sculele'' live si am ramas impresionat, cumparati cu incredere.
        sigpic

Comment

Cadoul ideal pentru masina d-voastra !!!

Comment

Anunt valabil.....

Comment

doar difuzorul il dai separat? Un pret si niste detalii daca se poate...Model, putere RMS, maxima etc...
              P.S se aude bine cu amplificatorul blaupunkt?
              Last edited by PRESTIGE; 3 January 2013, 21:46.
              MY CLA

Comment

Salut, difuzorul separat este 170 lei + taxele. Mai multe detalii pot sa iti dau maine ( model, date tehnice, etc )

Comment

ok...Astept Cat a fost folosit? Si sa imi zici cum se aude cu blaupunkt-ul care il ai de vanzare...
                  MY CLA

Comment

Anunt valabil....
                    Prestige, mii de scuze, nu am apucat sa dau difuzorul jos sa iau modelul exact sa pot sa iti dau mai multe detalii..ramane pe luni

Valabil......
                    Last edited by dannyx78; 6 January 2013, 23:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Anunt valabil....

10 % reducere de pret la fiecare produs, doar pentru saptamana in curs...
                      Last edited by dannyx78; 11 January 2013, 12:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

--------------------------------------------------------------------------------

Anunt valabil....

10 % reducere de pret la fiecare produs, doar pentru saptamana in curs...

Comment

nimic nou despre difuzor????
                          MY CLA

Comment

Scuze de intarziere, am fost prins cu altele si nu am apucat sa-l dau jos sa vad... Rezolv luni operatiunea

Comment

Valabil...Preturile sunt discutabile

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google