Vand Huse Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Un set de huse pentru logan ph1 cam ce cost ar fi?
    Doar ca ma intereseaza sa fie dintr-un material plusat (nu panza)
    Si ma intereseaza daca pe spate husa acopera tot scaunul sau doar jumate. ma refer la scaunele din fata.
    Si ma intereseaza ce modele cu albastru ai?
    zambeste ...

Comment

Husele au acelasi pret, adica intre 250-300 lei, in functie de material. Acopera tot spatele scaunului din fata si au buzunare pe spatar. Nu am si nu fac huse din panza, materialul cu care lucrez este material autotextil de cea mai buna calitate, nu ca cele din targ sau piete. Nu am materiale plusate pentru ca nu exista comenzi care sa justifice achizitionarea unei cantitati de material din import, ba chiar multa lume fuge de plus pentru ca este un material care prinde orice scama sau fir de praf. Am sa incerc sa-mi fac putin timp maine ca sa postea cateva poze cu materialele disponibile.

Comment

Chiar te rog mult. Caut de foarte mult ceva de calitate si gasesc numai panza... adica ce e prin piete targuri si supermarket.
        Am zis de plusat mai mult sa ma refer la grosime.
        Am vazut ceva calumea si mai gros la un prieten pe skoda octavia.
        Dar pentru logan nimic de calitate...
        zambeste ...

Comment

Cateva fotografii cu unele din materialele disponibile momentan. In limita timpului disponibil, am sa postez poze cu husele de Logan facute cu aceste materiale
          Attached Files

Comment

deci primul model postat de tine nu mai exista ? nu se poate face ceva in genul designului pt logan 2 si pentru un logan ph2 ? cu materiale ca cele de la primul model postat..

Comment

Un set de huse negru cu rosu, ca cele de pe masina ta, pentru logan PH1, mai poti face? La ce pret?

Comment

Un set de huse rosu cu negru ca cel de pe masina mea se poate face, costa 250 lei+taxele de curier

Originally posted by B997NDL View Post
                deci primul model postat de tine nu mai exista ? nu se poate face ceva in genul designului pt logan 2 si pentru un logan ph2 ? cu materiale ca cele de la primul model postat..
                Din pacate nu cred ca mai exista pe stoc material ca cel de la primul model postat. A fost o serie limitata de faptul ca nu se mai produce materialul respectiv de vreo doi ani.Am sa mai postez poze cu materialele disponibile in momentul de fata, iar daca gasesti ceva ce rezi ca te-ar interesa, te rog sa ma anunti.
                Last edited by Paul Vincent; 5 June 2013, 22:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Astept sa vad ce materiale ai, daca-mi plac poate comand si eu !

Comment

Un material mai nou, o nuanta de albastru, sau mai degraba gri-otel.
                    Attached Files

Comment

Salut. Vreau si eu set de huse pentru NOUL LOGAN, dar cu materialul de la logan ph.2 (ca-n poze). Zi-mi un pret si eventual un nr. de tel pe pm ca sa stabilim cum facem.
                      Attached Files

Comment

Originally posted by Paul Vincent View Post
                        Un material mai nou, o nuanta de albastru, sau mai degraba gri-otel.
                        pai se foloseste doar un tip de material ? cu ce il combini ?
                        daca vin la timisoara imi si montezi husele ?
                        ca ajung in jud. hunedoara peste o saptamana si as da o fuga.

Comment

In general se foloseste un material cu model pe mijloc si un material uni pe laterale, dupa cum se poate vedea in toate pozele pe care le-am postat aici pe forum.

Comment

tapiterie.jpg modelul acesta il mai ai pe stoc?

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google