1000 RON nediscutabil. Daca nu, o voi pune inapoi in viitor.
[VAND] Axa Sport CatCams (271 Grade) & Kit Turbo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
am si eu niste intrebari referitoare la ce vinzi u aici. Nu ma pricep deloc in ale mecanicii.
1.Tot ce vinzi aici e kit complet pt turbo? Adica daca il iau nu mai am alceva de facut decat sa ma duc la cineva care se pricepe si sa mi-l puna pe masina?
2. Cam cati cai scoti cu toata nebunia asta si ce consum vei avea la un mers normal, nu cand te dai la ea ca daca vrei sa te dai la ea nu te prea intereseaza consumul.
3. E legala treaba, treci cu ea de rar, itp, bla bla sau cand trebuie sa le faci tre sa le dai jos?
Daca ar fii totul ok m-as baga sa il iau eu. trimite-mi si mie un pm cu raspunsurile, te rog
Comment
-
Ce treaba au aia la itp ca ai tu 5000 de cai?sau ca e turbo?Motorul e cel original al masinii...daca se incadreaza la gaze si ai frane...noroc si atat!
Comment
-
Originally posted by morisz25 View Postsalut, fa-mi un pret pt intercooler + tubulatura + blow-off si daca ne intelegem poate imi faci un pret si pt caesul de boost si boost controller...merci
ceas boost + boost controller - 400 RON
Tubulatura nu am. Aia se face individual pe fiecare motor.
Legat de ITP & controale, nimic nu este legal. Talonul se poate suspenda pana si pentru schimbarea becurilor de pozitie cu unele colorate in alta nuanta... iar cum in Romania nu prea se omologheaza mai nimic, fiecare isi vede de nebunia sa. Multi umbla cu motoare schimbate, jante si cauciucuri care mai de care, modificari drastice ale caroseriei etc. ... legat de consum, am gaz, adica...nu-mi pasa.
Vand doar in Bucuresti.
Comment
-
Upp pentru:
-turbina - 700 RON sau schimb cu kompresor;
-radiator de ulei - 100 RON;
-boost controller - 200 RON;
Axa este rezervata.
Valabil doar in Bucuresti.
Comment
Comment