[VAND] Dezmembrez Logan Laureate Cu Ceva Imbunatatiri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasa-mi te rog pe privat o adresa de messenger sau de facebook Multumesc
    http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• pune o lista cu piesele ramase la vanzare.
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• pompa pt servo directie o mai ai?? daca da la ce pret??

Comment

• pompa de servo nu mai este, mai sunt electromotor, alternator, compresor AC, uch si contact + 2 chei briceag, rezervor, usile de pe dreapta, bara spate, aeroterma si tot ce e sub bord, luneta, carcasa caroseriei, amortizoare fata, planetare, caseta directie, stop frana central, stalpi interiori mijloc si spate, aripi spate, plafoniere, servo frana, etriere modelul pentru discuri ventilate diesel, conducte frana, bancheta spate, scaun pasager, si altele care nu imi vin in minte acum

Comment

• Destul de mici sansele sa trec prin Brasov curand, te rog trimite-mi prin posta daca vrei, manualul de utilizare al masinii m-ar interesa in primul rand. Iti trimit adresa mea pe PM.
            Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.

Comment

• mai sunt electromotor, alternator, compresor AC, uch si contact + 2 chei briceag, rezervor, usile de pe dreapta, bara spate, aeroterma si tot ce e sub bord, luneta, carcasa caroseriei, amortizoare fata, planetare, caseta directie, stop frana central, stalpi interiori mijloc si spate, aripi spate, plafoniere, servo frana, etriere modelul pentru discuri ventilate diesel, conducte frana, bancheta spate, scaun pasager, si altele care nu imi vin in minte acum

Comment

• Salut! Consola centrala mai e?? (Ma intereseaza masca pe care ai colatat-o)

Comment

• buton avarie

salut buton avarie mai il ai?

Comment

• consola centrala colantata in carbon negru nu mai este, butonul de avarie este disponibil la 10 lei

Comment

• plafonul il mai ai?
                      sigpic

Comment

• salut, da plafonul mai este, un upgrade al listei ar fi in urma vanzarii usilor si capotei portbagaj urmatoarea lista:
                        electromotor, alternator, compresor AC, uch si contact + 2 chei briceag, rezervor, bara spate, aeroterma si tot ce e sub bord, luneta, carcasa caroseriei (adica fusta spate, aripi spate, plafon si stalpi), amortizoare fata, planetare, caseta directie, stop frana central, stalpi interiori mijloc si spate din plastic, aripi spate, plafoniere, servo frana, etriere modelul pentru discuri ventilate diesel, conducte frana, bancheta spate, scaun pasager, si alte maruntisuri

Comment

• aeratoare model logan 2 mai sunt? plafonierele sunt cu 2 becuri sau 3?

Comment

• Salut. Sunt din Brasov. Caseta de directie este servo? Este ok?
                            M-ar interesa suportii de difuzoare de pe spate.Ii mai ai? Preturi?
                            Multumesc.

Comment

• Mihai B, aeratoarele nu mai sunt, plafonierele sunt una noua cu 2 spoturi , una sh cu 2 spoturi si una noua cu 3 spoturi

caseta de servo directie este ok, si este disponibila, suportii trebuie sa ma uit daca mai sunt
                              Last edited by ciprianaldeabv; 11 May 2014, 10:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce pret au amortizoarele fata si in ce stare sunt

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google