[VAND] Dezmembrez Logan Laureate Cu Ceva Imbunatatiri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cat costa ceasurile bord?
    si plafonul???cat e plafonul???
    http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

80 lei spatiu depozitare ph 2 pregatit pt ph 1, e deja modificata doar sa o montezi, ps sub ea vin ascunse si montate conductele de aer pentru pasagerii din spate, ele exista doar pe modelele din 2008 incoace, din ce stiu eu, e posibilsa fie si pe cele din 2007 la finalul anului

Originally posted by danielriz View Post
      cat costa ceasurile bord?
      si plafonul???cat e plafonul???

cred ca la Altex e mai ieftin plafonul, casurile le-am trecut la inceputul tread-ului , nu existau poze cu ele....

incerc si eu sa mai glumesc, cu Altex-ul, sper sa nu se supere moderatorii, plafonul se da ultimul cu aripi spate cu tot, practic la final dupa ce dau tot de pe ea.....daca imi dai un mesaj cu un nr de tel promit sa te sun cand am terminat de imprastiat piese ca sa vii sa il ridici...
      Last edited by ciprianaldeabv; 28 February 2013, 20:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Serios...cat e plafonul???

Comment

Ti-am facut o oferta aseara pe pm, astept un raspuns. Multumesc!

Comment

Serios...cat e plafonul???
            ca sa iti dau tie plafonul trebuie sa imi bat joc de aripile de spate de stalpii de fata si de stalpii de la jumatate, adica 500+500 aripile stg + dr, plus stalpii de la juma si cei din fata, undeva la vreo 4-500 euro tre sa distrug ca sa iti dau tie plafonul, sau iti dau caroseria cu totul fara usi, geamuri, la banii astia si iti iei tu plafonul.....multumit ?

Comment

nu ai inteles,ma intereseaza plafonul din interior,nici eu nu ajm inteles prima oara de ce ziceai ca il dai ultimul ,acum mi-am dat seama.Stima

Si vreau inelele de duster ,daca au un pret decent
              Last edited by danielriz; 28 February 2013, 20:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

fa mi si mi-e un pret pentru :
                bara spate ph2
                oglinda retrovizoare
                suport ochelari + plasticul ala negru care se prinde de el
                manerele (exterior) si bandourile laterale
                huse scaune
                volan

Comment

Originally posted by dany91 View Post
                  Ti-am facut o oferta aseara pe pm, astept un raspuns. Multumesc!
                  in principiu se rezolva, numai ca imi trebuie o adresa, trimite-mi pe pm detaliile si un nr de tel

nu ai inteles,ma intereseaza plafonul din interior,nici eu nu ajm inteles prima oara de ce ziceai ca il dai ultimul ,acum mi-am dat seama.Stima

Si vreau inelele de duster ,daca au un pret decent
                  100 lei capitonajul de plafon, si care inele de duster? de bord, de la ceasuri sau inelele de la aeratoare modelul pt lodgy ?
                  Last edited by ciprianaldeabv; 28 February 2013, 20:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu am stiut ca se numeste capitonaj,da inelele de la ceasuri,eu in bord am aeratoare de peugeot 308

iti dau 100 lei pe capitonaj si pe inelele duster de la ceasuri
                    Last edited by danielriz; 28 February 2013, 21:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by By Kyo View Post
                      fa mi si mi-e un pret pentru :
                      bara spate ph2
                      oglinda retrovizoare
                      suport ochelari + plasticul ala negru care se prinde de el
                      manerele (exterior) si bandourile laterale
                      huse scaune
                      volan
                      bara spate 200 lei cu reflectorizante cu tot si bonus cele doua presuri de noroi tot de ph 2 ca sa se pupe cu bara
                      oglinda a ca noua 50 lei
                      suportul ochelari complet cu prindere cu tot 40 lei
                      bandourile 80 lei
                      manerele 80 lei
                      husele nu se dau decat cu scaune cu tot sau poti gasi la 150 lei setul nou in Pitesti
                      volanul e la 200 lei

pentru danielriz , sambata voi fi la Moreni, daca imi dai un pm cu nr tau de tel ne putem intalni si ti le aduc eu
                      Last edited by ciprianaldeabv; 28 February 2013, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Panoul de climatizare la ce pret? Ai schimbat cumva culoarea?
                        Pot veni sa ridic personal.

Comment

ciprian ti-am lasat pm.

Comment

mocheta de la peretele de foc daca mai e cat vrei pe ea? ai si conducte pentru incalzirea locurilor din spate?
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

suportul de ochelari cat costa? si aeratoarele din bord

Comment

Salut ma intereseaza scaunul sofer daca are reglaj pe inaltime si daca nu sa rupt ceva la el in urma impactului,astept un raspuns.Mersi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google