[VAND] Dezmembrez Logan Laureate Cu Ceva Imbunatatiri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

fa-mi o rezervare la etrieri, port etrieri, discuri, placute.
    tocmai ce am vorbit la telefon.
    mersi

Comment

Salut, am si eu o rugaminte - ai cumva tăblița aceea în care se prinde clema de la plafonieră în capitonaj? E o tăbliță în formă de „C” care prinde capitonajul și când se închide plafoniera, clema se agață în tăbliță.

Dacă o mai ai, te rog spune-mi un preț (poți să o trimiți în plic, e foarte mică)

Comment

Originally posted by skd_ozenel View Post
        fa-mi o rezervare la etrieri, port etrieri, discuri, placute.
        tocmai ce am vorbit la telefon.
        mersi
        franele fata sunt rezervate pentru tine, te anunt cand le dau jos de pe masina

Originally posted by vladk2k View Post
        Salut, am si eu o rugaminte - ai cumva tăblița aceea în care se prinde clema de la plafonieră în capitonaj? E o tăbliță în formă de „C” care prinde capitonajul și când se închide plafoniera, clema se agață în tăbliță.

Dacă o mai ai, te rog spune-mi un preț (poți să o trimiți în plic, e foarte mică)
        pleaca odata cu plafonul sau mai bine zis odata cu mocheta de plafon

Originally posted by blondu_75 View Post
        Salut ma intereseaza scaunul sofer daca are reglaj pe inaltime si daca nu sa rupt ceva la el in urma impactului,astept un raspuns.Mersi.
        interiorul pleaca tot odata, sau in cel mai rau caz doar cele de fata la set, plus husele de spate ca sa existe o uniformitate la cel care le va lua, daca mai trebuie sa dau o explicatie, scaunele se dau la set pt ca ambele au incalzire in scaun, precizare, scaunele si practic tot interiorul este impecabil, nu este rupt nimik, si, da, scaunul sofer e cu reglaj pe inaltime si lombar, totul functional

Originally posted by sorin1983 View Post
        suportul de ochelari cat costa? si aeratoarele din bord
        suportul de ochelari complet si aeratoarele sunt momentan rezervate unui alt user

Originally posted by B 83 RMJ View Post
        mocheta de la peretele de foc daca mai e cat vrei pe ea? ai si conducte pentru incalzirea locurilor din spate?
        Alin, ne putem vedea si ti le dau, esti si brasovean si ne si cunoastem, conductele sunt 70 lei setul si restul ti le desfaci singur de pe masina si ne intelegem

Originally posted by arpad View Post
        Panoul de climatizare la ce pret? Ai schimbat cumva culoarea?
        Pot veni sa ridic personal.
        e facut custom, folia e pe alb si becul a fost inlocuit cu placuta cu leduri rosu alb ca lumini, se da cu totul la 200 lei, 90 lei m-a costat modificarea si 50 lei serigrafia, in banii astia ti-o si montez daca vrei
        Last edited by ciprianaldeabv; 1 March 2013, 14:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Macarale geamuri electrice pe fata ?
          Y!M: alexut.style

Comment

salut

salut m-ar interesa si pe mine un pret pentru partile incercuite cu rosu(la mine s-au rupt pinii de prindere si sta asa intr-o rana)+ cheder usa stanga fata
            Attached Files

Comment

sunt si macaralele electrice de fata si sunt si stalpii de plastic sau finitiile de interior fata cum vreti sa le spuneti, dezmembrarea va incepe din pacate pentru toti din lista de asteptare de abia saptamana viitoare spre final, posibil pe vineri sau sambata multumita celor de la asigurari, pana nu vine raspunsul lor oficial ca pot lua "epava" si o sa dezmembrez nu pot desface nimik de pe ea

mesaj pentru toti de pe lista celor care asteapta: toti care au primit raspuns pe forum sa pm ca vor primi piesele de la mine, sigur 100% le vor primi, bineinteles in ordinea demontarii lor si a solicitarii pieselor.....multumesc pentru intelegere

Comment

Scaunele din fata sofer si pasager le mai ai ma intereseaza predacodrut@yahoo.com 0763605922

Comment

salut

pune o poza cu " roti de aliaj de vara keskin KT 3 white polished impecabile, cu cauciucuri 2 noi firestone si 2 debica rulate vara trecuta 450 euro sau 250 euro doar jantele"
                  sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Husa de la schimbator e in stare buna? Actuator stanga fata pentru inchidere centralizata? Mufa de la plafoniera? Clapetele pentru deschiderea usilor sunt vopsite de tine sau sunt de prestige? fa-mi un pret pentru fiecare piesa pe pm ! ! ! Respect !!!
                    sigpic
                    The MVP

Comment

butoanele cu impuls le mai ai?
                      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Ti-am lasat mesaj pe messenger.
                        Astept raspuns.
                        Mai multe poze cu masina? din diferite unghiuri...

Pleoapele sunt in sate ok, sau au fost accidentate si ele?

Comment

Originally posted by bongooo View Post
                          Scaunele din fata sofer si pasager le mai ai ma intereseaza predacodrut@yahoo.com 0763605922
                          salut, am revenit in Brasov, scaunele sunt disponibile si se dau asa cum am spus doar la set, cele 2 scaune fata plus husele de spate , altfel ar arata tiganie masina, daca esti interesat considera ca ti le-am rezervat, vorbim luni pe tel, asa cum am scris la postul de mai sus, de abia pe vineri sau sambata adica 8 sau 9 martie va incepe operatiunea de dezmembrare

Originally posted by vyalli View Post
                          salut

pune o poza cu " roti de aliaj de vara keskin KT 3 white polished impecabile, cu cauciucuri 2 noi firestone si 2 debica rulate vara trecuta 450 euro sau 250 euro doar jantele"
                          acuma fiind iarna le am pe masina pe cele de iarna care se si vad , singura poza cu jantele keskin care se afla la parintii mei in Dambovita, este aceasta....ps pentru curiosi, este sotia mea , si un amic apropiat, eu eram in spatele camerei foto
                          Attached Files
                          Last edited by ciprianaldeabv; 2 March 2013, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
                            Husa de la schimbator e in stare buna? Actuator stanga fata pentru inchidere centralizata? Mufa de la plafoniera? Clapetele pentru deschiderea usilor sunt vopsite de tine sau sunt de prestige? fa-mi un pret pentru fiecare piesa pe pm ! ! ! Respect !!!
                            am fost plecat, vb pe mess, rezolvam ca doar ne cunoastem....poate ti le trimit cu cumnatul meu, ca lucreaza la capitala

Originally posted by vyalli View Post
                            butoanele cu impuls le mai ai?
                            mi-as fi dorit sa am vreo 10 butoane, am cel putin 10 cereri independente pt fiecare buton, din pacate acum sunt la cumnatul meu pe masina.....imi pare rau, nu am avut decat 2

Originally posted by VlaD2803 View Post
                            Astept raspuns.

ai mesaj pe mess
                            Last edited by ciprianaldeabv; 2 March 2013, 20:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by VlaD2803 View Post
                              Astept raspuns.

scuze, am omis sa precizez pentru vlad2803....pleoapele sunt deteriorate, una iremediabil adica ...zob, si cea de-a doua exista insa nu se poate desface de pe far, fiind lipita pe toata suprafata cu silicon

Comment

instalatia de ac cu cat o dai?

ma interesaza completa sau ce este complet ma poti suna la urmatoarele numere de telefon 0723765174,0766438564!
                                Last edited by savoiu_rf 82; 3 March 2013, 20:34. Reason: Automerged Doublepost
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google