[VAND] Dezmembrez Logan Laureate Cu Ceva Imbunatatiri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am fost vineri la brasov, insa am ajuns tarziu.
    abia pe la 15.30...am terminat ce aveam de facut pe la 20.
    nu am mai apucat sa sun, eram obosit si mai aveam si drumul inapoi de facut.
    stadiul dosarului care e?

Comment

Dosarul e gata, joi am vb cu inspectorul care se ocupa de caz, si e deja inaintat spre aprobare, eu luni o sa iau masina si ma apuc de treaba, mai mult ca sigur o sa o desfac, si sistemul de franare o sa ti-l trimit prin cumnatul meu care lucreaza in Bucuresti....dar putem vb si la tel pentru detalii, ma suni maine...dupa 12 sa zicem

Sa ne intelegem: in cazul in care te adresezi postului anterior, apesi Post Reply, in situatia in care te adresezi unui alt post, din acel topic, folosesti QUOTE. Simplu, nu ?!?
      Last edited by 77sky; 11 March 2013, 10:45.

Comment

ornamentele de la stilpii din fata?
        un pret?
        Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

ai pm la intrebarea ta

Comment

noutati: masina a fost ridicata de la service si acum e la un coleg in curte, de luni , daca ma ajuta si timpul incep dezmembrarea ei.....asa cum am promis, am spus pe forum , adica am anuntat ca de luni sper sa desfac si sa onorez rezervarile, astept noi sugestii si cereri

Comment

Un stop stanga... semnalizare clara?

Comment

ambele sunt disponibile, nu sunt matuite sau zgariate in vreun fel, sunt ca noi, la 100 lei bucata sau 160 lei ambele

Comment

repartitorul de frina(daca ai varianta fara abs) la ce pret?

Comment

Salut. Spune-mi te rog, manerele pentru deschiderea usilor din interior sunt vopsite sau sunt de prestige?! Oglinda retrovizoare din interior in ce stare este, si la ce pret o dai?
                    Si as mai dori niste informatii despre acel "cheder" care este lipit pe usa dreapta, se observa in poza. Mersi
                    Last edited by andrei_mircea; 25 March 2013, 18:28.
                    My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

cumpar far stanga original ph1 si oglinda far originala ph1 dreapta
                      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

farurile nu mai exista, sunt zob, iar oglinzile nu le mai am decat pe cele de pe masina de MCV vopsite gri perla, repartitorul de frana la 150 lei

manerele de la usi din interior sunt vopsite profesional in service dacia, matuite apoi plastic primer si ulterior vopsite si uscate in cuptor.....si sunt gri perla ca si culoarea masinii...

oglinda retrovizoare nu mai este.....

chederul este de la dedeman, la metru liniar 3.40 lei metrul, este cheder cu banda dublu adeziva...cu 10 metri liniari iti ajunge sa pui pe toate 4 usile

M-Racing ai pm
                        Last edited by ciprianaldeabv; 26 March 2013, 18:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Un actuator usa spate stanga ( nu stiu daca sunt la fel) ? Sau o oferta pt stanga la dreapta spate? Ms!

Comment

sal

pret pentru amandoua scaunele impreuna cu incalzirea in ele si tot ce am nevoie pentru incalzire pret pe pm, multumesc

Comment

salut. as dori si eu un PM cu pretul contactului + cheie (FARA CHIP) + buson rezervor

Comment

ai pm referitor la contact

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google