[Vand] plafoniere, duze tip perdea si altele maruntisuri

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut. Vreau si eu o plafoniera cu 3 becuri. Cum facem sa ne intalnim prin Bucuresti ?

Comment

Stop dreapta semnalizare galbena ph1 ai?
      http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

danielriz - nu am.

noacyri - ai PM.
        sigpic

Comment

1. Consola schimbator, second hand.....................................15 lei
          2. Praguri Pilot rupte prelungite pt. MCV), second Hand...........40 lei
          3. Plafoniere noi cu 3 becuri............................................ .....25 lei
          4. module leduri multicolore....................................... ..........7 lei / buc
          5.Aparatori noroi fata Sh................................................ .......10 lei
          6.Protectii aripi fata + una spate sh ...................................... 20 lei
          7.Grile pentru modifict.......................................... .......... .10 - 15 lei ( neagra )
          8. 2 anvelope 195/45/15 good year eagle............................ 120 lei
          9. embleme........................................... .............................7 lei / buc
          sigpic

Comment

Modulele de leduri s-au dat.. la fel si una dintre embleme.. cea cu DACIA...

Sus cu restul produselor...

1. Plafoniere noi cu 3 becuri............................................ .....25 lei
            2. Consola schimbator, second hand.....................................15 lei
            3. Praguri Pilot rupte prelungite pt. MCV), second Hand...........40 lei
            4. Aparatori noroi fata Sh................................................ .......10 lei
            5. Protectii aripi fata + una spate sh ...................................... 20 lei
            6. Grile pentru modifict.......................................... .......... .10 - 15 lei ( neagra )
            7. 2 anvelope 195/45/15 good year eagle............................ 120 lei
            8. embleme........................................... .............................7 lei / buc

P.S.

Am o plafoniera cu probleme.

Butonul central, nu face acele click-uri, cand se muta pe stins-doar cand deschizi usile-aprins.

Trebuie asezat de dumneavoastra in pozitia care o doriti.

Pret: 10 lei. doar pentru Bucuresti.
            sigpic

Comment

S-au dat si cauciucurile....

1. Plafoniere noi cu 3 becuri............................................ .....25 lei
              4. Aparatori noroi fata Sh................................................ .......10 lei
              5. Protectii aripi fata + una spate sh ...................................... 20 lei
              6. Grile pentru modifict.......................................... .......... .10 - 15 lei ( neagra )
              7. embleme........................................... .............................7 lei / buc

P.S.

Butonul central, nu face acele click-uri, cand se muta pe stins-doar cand deschizi usile-aprins.

Pret: 10 lei. doar pentru Bucuresti.
              sigpic

Comment

Am cumparat plafoniera care are si becurile incluse in pret, a durat 2 min. montatul; si duze de spalat parbriz tip perdea - alta viata tata !
                Foarte de incredere, recomand !

Comment

S-au dat si aparatorile de noroi....

Se adauga un buton actionare geam electri PH1.
                  2013-04-15 14.01.48.jpg

Pret: 15 lei.

4. Protectii aripi fata + una spate sh ...................................... 20 lei
                  5. Grile pentru modifict.......................................... .......... .10 - 15 lei ( neagra )
                  6. embleme........................................... .............................7 lei / buc
                  7. Buton geam electric.......................................... ................15 lei

P.S.

Pret: 10 lei.

Pt. provincie trimit colet minim 20 lei fara taxe.
                  Last edited by FANE_CLK; 19 April 2013, 14:31.
                  sigpic

Comment

Pachet promotional:

plafoniera + set duze = 40 lei ( stoc limitat )
                    sigpic

Comment

Se mai adauga un stop dreapta cu semnal galben- de origine-
                      Impecabil

2013-04-13 17.19.44.jpg

Pret: 65 lei.
                      sigpic

Comment

Originally posted by FANE_CLK View Post
                        Modulele de leduri s-au dat.. la fel si una dintre embleme.. cea cu DACIA...
                        Confirm si multumesc utilizatorului pe aceasta cale. Baiat serios. + traderating.

In alta ordine de idei, pt administratori/moderatori:
                        1. reclama cu romtelefon ma impiedica sa folosesc butonul QUOTE(vezi atasament);
                        2. traducerea in lb romana a butonului adauga subscriere pt un thread este aGauga;
                        3. am doua posturi destul de explicite si pertinente care s-au "dizolvat" in moderare.
                        Attached Files

Comment

Salut.
                          O pereche de faruri? Logan din 2005, gasesc la tine.
                          si duzele tip perdea ce pret au?
                          zambeste ...

Comment

Promtitudine si seriozitate.
                            Cand a zis ca ne intalnim a si venit plus m-a ajutat si la montat.
                            Am luat o plafoniera si duze pentru parbriz.
                            Sunt foarte multumit.
                            Cine vrea poze pot trimite.
                            zambeste ...

Comment

Am luat si eu o plafoniera si leduri.Megre perfect,s-a si potrivit exact,montaj in 3 minute.Om serios si de cuvant,recomand cu incredere.

Comment

Sa mai pui o lista cu ce mai ai.
                                Eu dupa ce fac rost de niste banuti o sa mai vreau becurile alea cu leduri pt pozitie.
                                Alea mai puternice.
                                De plafoniera si de duze sunt foarte incantat.
                                ma laud cu ele la toata lumea.
                                zambeste ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google