Vand Asigurari Ieftine Pentru Membrii Logan Club

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Asigurari Ieftine Pentru Membrii Logan Club

Intermediez orice tip de asigurare la orice societate si ofer consultanta gratuita in vederea obtinerii eventualelor despagubiri.

Membrii activi ai forumului au reducere suplimentara de 5 % la orice contract Casco .
    La politele RCA membrii Logan Club beneficiaza de discount real de pana la 10 % .

In cazuri speciale va reprezint in fata asiguratorului sau a instantei, mediez eventualele conflicte cu asiguratorii , negociez in numele dvs. despagubirile !

Daca aveti asigurare in vigoare lasati-mi data expirarii si va voi contacta in timp util pentru reinnoire !

0763.61.62.19
    Costin
    consultanta@amdauna.ro

Am citit regulamentul si sunt de acord cu acesta !

125 roni 6 luni / City Insurance
    Logan 1.4 , 46 ani , permis din 1989 , B5, Bucuresti

Comment

Logan 1.6, 26ani, permis din 2007, 0 daune, M1, Bucuresti.

Cel mai ieftin pe 6 luni la cat ajunge?

Cu ce firme de asigurari lucrezi?
      Just Hold Onnnnnn....

Comment

Cu toate firmele !

Ai PM !

Comment

In continuare cel mai ieftin RCA !

Membrii activi ai forumului au reducere suplimentara de 5 % la orice contract Casco .
          La politele RCA membrii Logan Club beneficiaza de discount real de pana la 10 % .

Comment

Logan 1.6, 28ani, permis din 2003, 0 daune, b6, Bucuresti.

Cel mai ieftin pe 12 luni la cat ajunge?

Comment

deocamdata am facut asigurarea, dar ma intereseaza pentru viitor....
              logan 1.4, 25 ani, permis din 2007, 0 daune, clasa aia n.o stiu... la cat ma duce? astept pm!
              sigpic

Comment

Salut, Logan 1.5 dci, motorina, an 2006, permis 2008, 24 ani, 48 kw, 0 daune, M3. Cat ma ajunge pe 6 luni, ca peste tot am dat de niste preturi de m-au dat pe spate. Si anume acum 6 luni ma costa 250 ron si acuma ma ieftin de 500 ron nu am gasit, ce se intampla, in 6 luni s-a marit cu 100%, asta este jegmaneala pe fata. Astept o oferta de la tine;).
                sigpic

Comment

Pentru oferte RCA am nevoie de urmatoarele date pe care mi le puteti trimite prin PM :
                  -CNP, localitate de domiciliu, data obtinere permis
                  -Auto marca, model,an de fabricatie, seria sasiului,motorizare, capacitate, putere, nr inmatriculare
                  Daca e cazul de reduceri pt pensionari, persoane cu handicap , bugetari + copii in intretinere (doar pt Astra)

Va multumesc !

Comment

Originally posted by kosfunny View Post
                    Pentru oferte RCA am nevoie de urmatoarele date pe care mi le puteti trimite prin PM :
                    -CNP, localitate de domiciliu, data obtinere permis
                    -Auto marca, model,an de fabricatie, seria sasiului,motorizare, capacitate, putere, nr inmatriculare
                    Daca e cazul de reduceri pt pensionari, persoane cu handicap , bugetari + copii in intretinere (doar pt Astra)

Va multumesc !
                    -------,....bucuresti----2001
                    dacia logan, laureate ,2007 ,------,benzina,1.6,64kw, B-06-BAC
                    astept un pret cat mai onest pt 6 luni cat si pt 12 luni
                    Last edited by Ady-bac; 30 March 2013, 00:55.

Comment

Te rog da-mi si celelalte date ! Astept PM !
                      In ultima saptamana cele mai bune preturi pentru tineri cu masini pe benzina au fost la Groupama, dar de luni au anuntat ca scumpesc si ei cu 10 % .

Comment

Vreau si eu o oferta RCA + Full CASCO, imi expira rca pe 1 aprilie, casco pe 5-6 cred. Am broker, vreau sa vad unde ies mai ok.

Ford Focus 2008 1.6 16v 26 ani, Bucuresti, nu am daune dar am masina asta de 1 an si automat m-am tras jos cu bonus-malus! Iti trebuie VIN-ul masini sau e suficient numarul de inmatriculare? B 555 PCH.

Precizez ca am casco la Uniqa, a fost fara franciza dar am avut 1-2 dosare. Vreau oferta pe casco la un asigurator la fel de serios ca Uniqa sau mai bun (Groupama, Allianz, Generali, etc)

Comment

Pentru oferta RCA imi trebuie toate datele pe care le-am spus mai sus . Pentru Casco trebuie sa iti trimit un chestionar pe care sa il completezi . La Casco nu pot cere oferte mai devreme de luni iar daca deja a fost ceruta cotatie de catre brokerul tau cel putin 10 zile asiguratorii nu au voie sa mai trimita cotatii catre altcineva.

Imi poti trimite datele la consultanta@amdauna.ro si iti voi trimite si chestionarul daca doresti !

Comment

Am facut ieri asigurare. Recomand! User serios si de treaba. Ne auzim saptamana asta pentru ce am vorbit ;)
                            Y!M: alexut.style

Comment

Pentru clientii mei din Bucuresti ofer spre folosinta o remorca de 750 KG gratis , pe o perioada de maxim 3 zile !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google