[Vand] Antena Sirio Turbo 5000

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Antena Sirio Turbo 5000

Dupa cum spune si titlul, am de vanzare o antena Sirio Turbo 5000. Antena este in perfecta stare de functionare. Este cumparata in noiembrie 2012 de la artero, si folosita doar in week-end-uri. Eu am avut-o montata pe montura fixa.

Specificatii despre antena:

Caracteristici Antena/Denumire AntenaSirio Turbo 5000 PLProducator:SirioTipul antenei:5/8 λImpedanta:50 ΩFrecventa:27 - 28.5 MHzPolarizare:VerticalaRadiatieOmnidirectionalaSWR Reglabil:1:1.2Castigul:+7.2 dbiPutere continua:1500 WPutere perioada scurta:5000 WLatime de banda:2000 kHz (200 cx)Greutate:650 gInaltime:196 cmCaracteristici Antena/Denumire AntenaSirio Turbo 5000 PLProducator:SirioTipul antenei:5/8 λImpedanta:50 ΩFrecventa:27 - 28.5 MHzPolarizare:VerticalaRadiatieOmnidirectionalaSWR Reglabil:1:1.2Castigul:+7.2 dbiPutere continua:1500 WPutere perioada scurta:5000 WLatime de banda:2000 kHz (200 cx)Greutate:650 gInaltime:196 cmSpecificatii Antena 27MHz Sirio Turbo 5000
    • Varful de gama de la Sirio - cea mai puternica antena Sirio
    • Capacitate foarte ridicata de a rezista la puteri mari
    • Impedanta: 50 Ω
    • Reglabila pentru frecvente de: 26.00 MHz - 28.00 MHz
    • Polarizare: Verticala
    • SWR: 1.0 / 1.2
    • Gain: +7 dBi
    • Putere maxima: 1500W Continua, 5000W Perioada Scurta
    • Latime de Banda: 2600 kHz (260 cx)
    • Greutate (approx.): 450 g
    • Inaltime (approx.): 1950mm
    • Spic: Otel Inoxidabil
    • Protectie impotriva descarcarilor electrice (impamantare)
    • Radiatie (Orizontala) 360° omnidirectionala

Pret 150 lei.
    Attached Files

Anunt valabil!

Comment

Antena e 145 de lei noua, sugerez sa mai umbli la pret ;)

Comment

Pretul acela pe care l-ai vazut tu de 145 lei nu mai e valabil. Daca suni acolo vei vedea ca nu mai au pe stoc. Nu se mai fabrica. In locul ei se fabrica performer 5000 (are aceleasi caracteristici, difera doar sistemul de inclinare), si este 164 lei fara TVA( adica exact cat am dat eu pe ea). Iti dai seama ca am sunat si eu la astia cand am cumparat-o si am vazut asemenea pret. Eu unul am dat 205 lei de la artero. Era cel mai bun pret. De prin vara mondoplastul nu au mai avut-o pe stoc.

Daca googolasti putin vei observa ca 99 % din preturi sunt peste 200 lei. doar 1 % are un pret mai mic si din acel loc nu se poate achizitiona.

Anuntul ramane valabil cu acelasi pret. Eu unul mi-am luat un Sirio ML145, e prea mare turbo 5000 pentru un turism.
        Nu ma grabesc sa o vand. In partu luni am redus 50 lei si este in perfecta stare de functionare. Este folosita doar in week-end-uri. Eu vara o folosesc mai mult deoarece fac drumuri mai lungi.
        Last edited by adicata2003; 13 March 2013, 21:34.

Comment

culmea e faptul ca lucrez acolo si mai sunt pe stoc cateva, ce-i drept sunt tinute pentru anumiti clienti, dar in TM mai sunt pe stoc.

Comment

Crede-ma, am sunat si mi-au zis ca nu mai au pe stoc. Chiar nu inteleg atunci de ce la mai tin pe site. Peste tot turbo/performer 5000 de la sirio este peste 200 lei. Eu recunosc am dat 205 lei. Daca cineva il poate achizitiona cu 145 lei, bravo lui, desi ma indoiesc. Eu unul o vand pentru ca e prea mare, mi-am luat un ml45.

Iti dai seama ca si eu o luam de acolo daca puteam. Atunci avea acelasi pret, si iti dai seama ca m-am interesant.

Cum iti explici faptul ca peste tot, turbo 5000 si performer 5000 au acelasi pret,(practic este aceiasi antena), numai acolo, nu??? Nu ti se pare ciudat???

Comment

Ai dreptate, ML-ul e arhi-suficient pentru o masina mica, dar cred ca stii si tu ca o antena cu cat e mai lunga cu atat e mai buna
              Performer 5000 am inteles ca ar fi mai bun decat turbo si alea se vand cu 215 la noi. Oricum, hai sa ne mutam pe privat sau pe mess

si Turbo 5000 la noi s-a ieftinit pentru ca a fost o lichidare de stoc la ele cand au aparut performer :P

Comment

Care ar fi ultimul pret la ea avand in vedere ca una noua la mondoplast e 117 ron fara TVA?

Comment

Vezi postarea numarul 4

Comment

Antena s-a vandut. Se poate inchide. Multumesc de gazduire.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google