[Vand] Toba Sport CARUB Cu Silencer Detasabil

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Toba Sport CARUB Cu Silencer Detasabil

Se vinde una bucata Toba Sport CARUB cu silencer detasabil. Toba a fost folosita 6 luni pe un LOGAN 1.6. Se vinde cu reductia facuta pentru LOGAN ("plug & play"). Ofer un colier de rezerva (nou), ca cel care se vede in poze.

Sunet DCI: http://www.youtube.com/watch?v=TMPB8VwcEUs
    Sunet MPI: http://www.youtube.com/watch?v=LJq_JytUJos

Anuntul este valabil numai pentru Bucuresti!

Pret: 220 lei, negociabil!
    Attached Files
    Last edited by 77sky; 16 March 2013, 21:15.

sus cu toba!!!

Comment

sus cu ea!!!

Comment

Salut.
        O toba carul exact ca a ta este 100 ron si cu montajul la stelco te duce inca 100 ron.deci 200 o toba noua cu montaj.are ceva special de este mai scumpa decat una noua?
        Un om cand vorbeste cu Dumnezeu se numeste rugaciune;Dumnezeu cand vorbeste cu un om se numeste Schizofrenie

Comment

Ma scuzi ca intreb , dar unde gasesti tu carub cu 100ron nou? Vreau si eu 10 bucati la pretul ala , imi spui de unde cumpar?

Comment

Eu am dat 190 lei pe a mea din inox
            @nimeni - daca dai o tura prin vitan si tipi ca vrei 10 tobe carub ti le lasa la 1 milion
            Nu-i bai...

Comment

mergeti in vitan si luati cu 190-200 lei, apoi mergeti sa o montati la un service, unde mai dati in ca 100 lei. si scrie clar in anunt ca pretul este negociabil! poate ca trebuia sa scriu cu un font cat mai mare si cat mai colorat pentru cei care nu prea vor sa citeasca tot anuntul. ii rog pe cei care nu sunt interesati sa nu mai faca offtopic degeaba!

Comment

Eu am zis la misto faza cu 10 bucati.Pretul este foarte bun , tinand cont ca e totul de'a gata . Bafta la vanzare.

Comment

o toba dasta in vitan e 170 lei am luat eu una acum 2 saptamani;)

Comment

eu am luat-o cu 190 acum 6 luni jumatate. de montaj nu mai repet. sau ar trebui sa spun inca o data ca pretul este negociabil pentru cei care nu vad asta?

Comment

Pretul este foarte bun! Bafta la vanzare!
                      MY CLA

Comment

da pretul e foarte bun.pe mine cu tot cu montaj m-a dus la 240 de lei bafta

Comment

Deci ce ma amuza pe mine cel mai tare e ca acum ceva vreme au sarit toti pe o persoana care a luat o evacuare de la groza cu bani mai putini si o dadea cu mai mult iar acum nimeni nu spune nimic...
                          Nu-i bai...

Comment

eu cand am luat toba (adica anu trecut prin primavara) am dat pe ea 100 ron din vitan.Restul e tacere.Bafta la vanzare
                            Un om cand vorbeste cu Dumnezeu se numeste rugaciune;Dumnezeu cand vorbeste cu un om se numeste Schizofrenie

Comment

toba Carub la 100 lei eu unul nu am vazut nici pe net nici in alta parte. daca tu gasesti, te rugam arata'ne si noua.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google