Cumpar Logan Sau Sandero

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar Logan Sau Sandero

Salutare,
    Doresc sa cumpar pentru folosinta proprie un autoturism Dacia Logan sau Sandero Euro 4, dupa 2007 (de preferat 2010-2011). Dotarile nu conteaza foarte mult, dar sunt binevenite: aer conditionat, ABS, geamuri electrice fata, oglinzi incalzite (un mare punct in plus), scaun reglabil sofer. As prefera o masina care nu a suferit avarii majore de-a lungul timpului si care a fost exploatata/intretinuta corespunzator.
    Se exclude din start modelul fara servodirectie.
    De asemeni, precizez ca sunt interesat in principal de motor pe benzina (nu are foarte mare importanta daca e 1.4 sau 1.6, merg destul de linistit). De preferat, postati ofertele aici sau trimiteti mesaj privat. Bugetul este de 2500 - 4500 Euro. 2500 am considerat pentru un Logan Preference din 2007 de exemplu si 4500 pentru o masina mai noua. Exclus orice fel de intermediari. Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.

Dacia logan 1,6 16v nivel de echipare PRESTIGE inmatriculat in dec 2010 culoare alb cu CASCO si in garantie 47 000km unic proprietar in plus am montat comenzi radio de origine si folie pe toate geamurile omologata. Imi pare rau dar nu pot pune poze am incercat de mii de ori si nu merge, pret 7 000 euro

Comment

Pai daca omu a zis ca are bugetul intre 2500 si 4500 , tu ii oferi o masina la 7000 de euro ?
      Probabil daca avea banii astia se indrepta spre alte masini.
      sigpic

Comment

Ai PM ! Si 10 caractere
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Stiu ca nu se incadreaza in ce vrei tu, dar e aproape, poate te intereseaza masina mea.

Dacia logan Mcv, Laureate 1.6/16v/105cp, geamuri electrice, airbag sofer/pasager, inchidere telecomanda, oglinzi electrice/incalzite, ac, instalarie gpl omologata, folie omologata, jante 17" sau 15" tabla, kitul tuning original dacia, vopsit toate elementele in culoarea masinii, serigrafie ceasuri/climatizare, leduri ceasuri/climatizare, inele ceasuri duster, inchidere actionata la viteza, stergatoare actionate la spritiera, plafoniera locuri spate, leduri plafoniere, faruri cu lupe bixenon, arcuri sport, huse, tavita portbagaj originala, ecran ceasuri negativ, mp3 pioneer cu satelit volan, manere ph2, capace tiranti, filtru polen, 90100km, 11/2006, reviziile la reprezentanta, Itp 01.2015 iar pretul este de 4300e negociabil.
          poze ai pe linkul atasat.
          Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Bugetul este de 2500 - 4500 Euro.

Comment

S-a modificat targetul, domnule kissfm?
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google