Vand stopuri clare Lexus Style pentru Logan 300 lei setul. Tel 0741089083
[VAND] stopuri clare logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
a postat cineva...din pacate s-a pierdut postul a zis ca a vorbit cu el..si nu sunt lexus sunt astea noi ...la 300 ronPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mereu se pierd posturile mele ! Ciudat ca ai scos si primu post a lu valy in care zicea ca sunt 600 ron stopurile dar postu tau cu "hotaraste-te care e pretul !" l-ai lasat ...Felicitari !!
@GOLAN91: valy_17 vinde modelul nou de stopuri, are 2 seturi (unu fumuriu si unu transparent), pretul este de 300 ron/set. Daca doresti contacteaza-l pe numarul de telefon din postul lui.
Comment
-
am vazut si eu azi dimineata modelul acela fumuriu pe stop,pozitie..si semnalizare...sunt dragute,merita 3 mil ...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Din cate vad eu postul ii de anul trecut din august.. sincer.. de atunci le-a vandut de 100 de oriLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment