S-a dat, se poate inchide/sterge, ramane la alegerea Administratorului...
[VAND]Consola/Carcasa/Tunel Frana De Mana Pentru Logan PH1 Cu Geamuri Electrice Spate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by mariannn View PostS-a dat, se poate inchide/sterge, ramane la alegerea Administratorului...
suplimentar:
Vand Plafoniere VW, Seat, Skoda cod: 3B0947291 montate pe Leon/Toledo,Passat 3B/3BG,Bora,Golf IV,
le-am cumparat contra 60lei de pe okazii pentru a suplimenta lumina in interior la Logan dar am renuntat la idee.
prefer sa le vand doar la set.
nu au buton de actionare,
plafoniera mare are dimensiunile de decupaj(L:8cm l:2cm h:2cm) dimensiunile exterioare (L:10cm, l:4cm, h:7mm).
plafoniera mica are dimensiunile de decupaj(L:1,9cm l:5,8cm h:1,6cm) dimensiunile exterioare (L:6,7cm, l:3,2cm, h:6mm).
pretul este de 50lei
Vand plafoniera Logan / Megane cu doua becuri W5W cu mufa si cablu 0,8m
Vand plafoniera din imagini, provine de pe masina din dotare, Logan din 2012, am inlocuit-o cu una cu 3 becuri si pe aceasta am pastrat-o in ideea de a suplimenta lumina in spate, la pasageri. am renuntat la idee asa ca am scos-o la vanzare.
pachetul contine plafoniera cu 2 becuri W5W, si un cablu cu 3 fire cu lungimea de aproximativ 0,8m.
pretul este de 35leiDaca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
consola nu mai e valabila, a plecat catre MVP.
Plafoniera de Logan a fost data pe okazii.
ramane valabil: doua tavite de consola ftana de mana cu gauri de butoane, ideale pentru incalzirea in scaune.Last edited by mariannn; 16 November 2013, 10:27.Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
-
poze cu ce spuneam o postare mai sus:Attached FilesDaca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Comment
Comment