VAND consola frana de mana(carcasa frana de mana), pentru Logan PH1 cu geamuri electrice spate.
are textura mare, pozele sunt reale, ale produsului;
este echipata cu tavita pentru inhibare geamuri electrice spate(fara butonul de inhibare), si suportul de sustinere a butoanelor de actionare a geamurilor spate(fara butoane).
de curand mi-am echipat masina cu geamuri electrice spate si aceasta consola am achizitionat-o din targ cu tot kitul de geamuri. am inlocuit-o cu o consola cu textura fina ca bordul si celelalte plastice din masina. provine de pe un logan fabricat in 2004. alte detalii stabilim pe forum.
separat se mai vinde so o tavita cu buton de inhibare, ca in poza 2
consola are pret 70lei,
tavita cu un buton de inhibare geamuri, are pret 60
detalii email: marian_ariciuc@yahoo.com
are textura mare, pozele sunt reale, ale produsului;
este echipata cu tavita pentru inhibare geamuri electrice spate(fara butonul de inhibare), si suportul de sustinere a butoanelor de actionare a geamurilor spate(fara butoane).
de curand mi-am echipat masina cu geamuri electrice spate si aceasta consola am achizitionat-o din targ cu tot kitul de geamuri. am inlocuit-o cu o consola cu textura fina ca bordul si celelalte plastice din masina. provine de pe un logan fabricat in 2004. alte detalii stabilim pe forum.
separat se mai vinde so o tavita cu buton de inhibare, ca in poza 2
consola are pret 70lei,
tavita cu un buton de inhibare geamuri, are pret 60
detalii email: marian_ariciuc@yahoo.com
Comment