Vand Stopuri Streetstorm

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Crezi ca o sa mai răspundă acum?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
    sigpic

Comment

Originally posted by Irinel TIN View Post
      De aceea e mai bine sa vezi "live" produsul inainte sa il cumperi, pt ca din cauza unor astfel de "oameni" iti poti lua foarte usor "tzepe".
      De aceea e bine sa ceri poze clare, facute recent, inainte de a cumpara, de a finaliza tranzactia! Nostradamus, iti va fi greu sa-ti recapeti increderea. Imi pare rau pentru Kyo, ca si eu daca as fi fost in locul lui, nici nu mi-as fi inchipuit sa am masina echipata cu asa ceva.

Comment

Si eu am fost interesat de ele la un moment dat, dar nu mi-au insiprat incredere pozele atasate de vanzator. Se si vede daca te uiti clar in a doua serie de poze ca nu sunt in regula. Oamenii astia nu au ce cauta pe forum!
        MY CLA

Comment

raspunde, nu raspunde treaba lui, el cand se duce sa ridice banii de la posta il salta politia pentru inselaciune. ori ca se duce luni ori ca se duce peste o luna nu are cum sa scape.sau a doua varianta pierde bani si scapa si eu ma multumesc cu stopurile astea. acum treaba lui, face ce vrea.

Comment

pff ce soarta pe capu meu ca nu am avut timp sa le cumpar, mi-a parut rau ca am plecat la un curs si nu am avut cum sa le cumpar dar se pare ca tot raul a fost spre bine, sincer imi pare rau de patania ta, am mai cumparat o gramada de chestii si de pe okazii si de pe mercador si forumuri de genu la cel de aici dar niciodata nu mi-am facut problema ca as putea sa fiu tepuit, la toate produsele descrierea si calitatea a fost 100% ca cea descrisa in prezentarea produsului cu pozele si filmuletele aferente.... se pare ca de acu inainte voi fi ceva mai atent la comenzi. sper s-o scoti la capat si sa ii dai si o lectie respectivului tzepar

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google