uppppp discuri noi noute de logan
[VAND] Discuri Logan TRW 238 Mm PLINE, Fara ABS.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mai nene, cred ca am ametit de cand zic: la noi nu s-a vandut Logan cu discuri de 238mm. Deci astea nu sunt discuri de Logan!
Se folosesc pe Twingo 1, pe Clio 1 si 2 cu motorizari mici. Faptul ca apar prin programele de piese este o eroare.
Dar na, eu sunt un biet forumist p-aci, imi racesc si eu gura degeaba.
Incearca sa le vinzi pe site-uri dedicate, vei avea mai mult succes.
Comment
-
Originally posted by TazMan View PostDaca ai dimensiunea de 238 de mm la disc atunci merg fara probleme.
Dupa cum am spus in primul post, eu pe masina am 258 de mm.
Originally posted by dsign View PostMai nene, cred ca am ametit de cand zic: la noi nu s-a vandut Logan cu discuri de 238mm. Deci astea nu sunt discuri de Logan!
Se folosesc pe Twingo 1, pe Clio 1 si 2 cu motorizari mici. Faptul ca apar prin programele de piese este o eroare.
Incearca sa le vinzi pe site-uri dedicate, vei avea mai mult succes.
sunt si in romania cu discuri de 238 mm probabil cele refuzate la export sau aduse aduse de samsari de la unguri
scuze de off topic
spor la vanzare si pretul de 100 ron ,cred ca este un pret corect
Comment
-
Originally posted by dsign View PostMai nene, cred ca am ametit de cand zic: la noi nu s-a vandut Logan cu discuri de 238mm. Deci astea nu sunt discuri de Logan!
Incearca sa le vinzi pe site-uri dedicate, vei avea mai mult succes.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment