If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da alea. Am intrebat dealerii si momentan au raspuns ca nu se mai gasesc. De aceea caut la bursa, poate le mai are cineva sau stie cineva unde mai sunt.
La noi la dealer cica au pe stoc (ca si eu caut de vreo luna), dar la pretul la care il vand iti pui inca o instalatie de AC in spate (176 Ron Bucata) Daca cumva gasesti pe cineva care vinde mai ieftin da-mi si mie un semn. Multumesc.
Ok. Daca aflu ceva te anunt si pe tine. Oricum speram sa gaseasca baietii prin targ la Vitan dar daca nu ne anunta nimeni cred ca nu se mai gasesc nici pe acolo, asa ca speranta este inca la cineva care le mai are pe stoc, la un pret mai rezonabil.
Eu sunt cel care a pus tutorialul, dar poate colegul nostru le vrea pe cele originale, nu bricolaj acasa. Fiecare cu preferintele lui.
Pentru cei interesati: am intrebat si eu azi de conducte si in curand voi avea un raspuns - pret si livrare. Dar in general la dealer nu sunt pe stoc, se aduc la comanda.
Salut Daniel, tu esti cel cu loganul alb si a fost la intalnire acum 2 saptamani parca da?
On-topic: pune link cu topicul in care explici cum se face, poate i va fi de folos omului.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment