Sunt super dar daca costa atat ......
CUMPAR Conducte Incalzire Spate Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am si eu o nedumerire: am un Logan Kiss FM din feb. 2008, cu motor de 1,4, are masca aceea pentru conducte, dar acum aflu de la voi ca s-ar parea ca nu am conductele... Cum aflu daca ele exista ori nu?... Spun asta pentru ca am aflat ca ele (conductele) au la capatul dinspre aeroterma un fel de "dopuri" care daca nu sunt extrase impiedica circulatia aerului... Deci faptul ca circula ori nu aerul inspre locurile din spate nu este un criteriu ca sa imi dau seama ca ele exista ori nu...
Comment
-
Din cate stiu eu nu le ai montate pe masina, dar ca sa fii mai sigur uita-te sub scaune din fata si vezi daca ai ca in foto (luata de pe alt forum, nu-mi apartine, este facuta de klaus, caruia ii cer scuze ca am folosit-o fara acceptul lui). Daca nu ai acele gauri in mocheta sub scaune nu cred ca ai montate conducte.Attached Files
Comment
-
-
Ceva noutati?... Ca iarasi vine iarna... Cat mai sunt aceste conducte minunate prin targ la Vitan?
Si in Iasi / Piatra Neamt / Roman / Vaslui nu vinde / monteaza nimeni asa ceva?... Ori, in lipsa, vreo varianta "inlocuitoare"?...
PS Nu am mai putut edita mesajul precedent, asa ca a trebuit sa scriu un altul.
Comment
-
Am set de conducte originale SH
Pret 180 lei1.6 16V
Comment
-
eu mi-am montat cele originle,e putina munca dar spun ca merita,atasez si cateva poze din timpul operatiunii
masina din poze este un laureat de 1.4,are si AC dar aceasta tubulatura nu o aveaAttached Files- pasul 2.jpg (83.8 KB, 133 views)
- pasul 3a.jpg (79.5 KB, 133 views)
- pasul 3b.jpg (71.8 KB, 134 views)
- pasul 3c.jpg (66.5 KB, 136 views)
- pasul 4.jpg (91.2 KB, 141 views)
- pasul 5a.jpg (79.4 KB, 140 views)
- pasul 5b.jpg (90.9 KB, 138 views)
- pasul 5c.jpg (60.5 KB, 135 views)
- pasul 7.jpg (55.4 KB, 138 views)
live to ride
Comment
Comment