CUMPAR Conducte Incalzire Spate Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt super dar daca costa atat ......
    http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

La MCV am vazut ca este, dar la berlina la care echipare este, pentru ca eu am un Prestige si tot nu am?

Comment

Din cate stiu doar MCV diesel vin cu ele montate. La berline nici una nu le are montate, adica nici prestige. Nu stiu insa la cele din phase II.

Comment

Sunt si la berlinele Ph1 dci cu AC. S-a mai discutat.

In plus, MCV-ul cu 7 locuri are si pentru al treilea rand de scaune.
          GL-22-TOF

Comment

Am si eu o nedumerire: am un Logan Kiss FM din feb. 2008, cu motor de 1,4, are masca aceea pentru conducte, dar acum aflu de la voi ca s-ar parea ca nu am conductele... Cum aflu daca ele exista ori nu?... Spun asta pentru ca am aflat ca ele (conductele) au la capatul dinspre aeroterma un fel de "dopuri" care daca nu sunt extrase impiedica circulatia aerului... Deci faptul ca circula ori nu aerul inspre locurile din spate nu este un criteriu ca sa imi dau seama ca ele exista ori nu...

Comment

Din cate stiu eu nu le ai montate pe masina, dar ca sa fii mai sigur uita-te sub scaune din fata si vezi daca ai ca in foto (luata de pe alt forum, nu-mi apartine, este facuta de klaus, caruia ii cer scuze ca am folosit-o fara acceptul lui). Daca nu ai acele gauri in mocheta sub scaune nu cred ca ai montate conducte.
              Attached Files

Comment

Multumesc. Da-mi si mie un link inspre adresa de unde ai luat poza, daca se poate si este voie.

Comment

La ce pret ai achizitionat tuburile?
                  :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

Originally posted by balasaionel View Post
                    Am gasit intr-un final conductele. Multumesc celui care mi le-a trimis, si multumesc si celor care au vrut sa ma ajute.
                    Unde si la ce pret le-ai gasit?

PS M-am uitat la masina si am gaurile in mocheta, dar nu si conductele. Asa ca acum caut.

Comment

Ceva noutati?... Ca iarasi vine iarna... Cat mai sunt aceste conducte minunate prin targ la Vitan?

Si in Iasi / Piatra Neamt / Roman / Vaslui nu vinde / monteaza nimeni asa ceva?... Ori, in lipsa, vreo varianta "inlocuitoare"?...

PS Nu am mai putut edita mesajul precedent, asa ca a trebuit sa scriu un altul.

Comment

Varianta inlocuitoare aici
                        GL-22-TOF

Comment

Citit (mai de mult!) topicul, apreciat efortul si ... cam atat. Motivul: daca, la limita, am destul curaj sa montez conductele standard, de bricolat nu ma incumet. Daca stiti pe cineva dispus (evident, contra cost) sa faca asta, discutam.

Comment

Cumpar Conducte redirectionare aer pt. picioare spate.
                            SH

Comment

Am set de conducte originale SH
                              Pret 180 lei
                              Attached Files
                              1.6 16V

Comment

eu mi-am montat cele originle,e putina munca dar spun ca merita,atasez si cateva poze din timpul operatiunii
                                masina din poze este un laureat de 1.4,are si AC dar aceasta tubulatura nu o avea
                                Attached Files
                                live to ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google