[Vand] Urgent Faruri Angel Eyes Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dar sunt legale farurile de genu asta ? Au si xenon ? te-am tot vazut prin oras...Data viitoare, o sa facem cumva sa stam putin de vb

Comment

Instalatia cu xenon e separata,nu are nici o legatura cu farul...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Salut.Daca mai vrei sa le dai iti ofer 400 de lei pe ele.Daca vrei asa pune te rog si o poza sa vad unde este rupt.

Comment

Off topic.....La noi in Piatra sunt faruri angel eyes cu 450 ron, cu lupa pe amandoua faruri.
          Scuze.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Mersi cristi inseamna ca au aparut si la Gl in renumita "parcare " a lu popescu.

Comment

Fratilor nu mai comentati preturile la bursa..E interzis prin regulament....Ceea ce ati vazut voi la 450 ron sunt alt model de far....Si in fine astea sunt detalii...Ideea e sa nu mai comentati de preturi....
              0.9 tce SL plus

Comment

Cer scuze pentru offtopic dar nu am comentat preturile nici eu nici cristi.

Comment

Le mai ai? Daca da pune o poza sa vedem cum sta treaba cu suportul rupt.
                  Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Dupa ce vad poze sa-r putea sa ma bag si eu in licitatie

Comment

Nu mai le vand,ca nu are rost sa cumpar altele ,sa schimb iar ledurile in ele...Pentru un suport rupt
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google