If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pai si sa vin din mures pana in bucuresti ?)
nu se merita deloc eventual dac le-as trimite prin posta si dupaceea sa le trimiteti voi inapoi , ca drumul pana la bucuresti ma costa pe putin 100 lei
100 lei daca vrei sa nu te mai intorci din bucuresti
soran am incercat astazi sa te sun dar nu mi-ai raspuns ,vroiam si eu niste detalii despre leduri si despre o lampa de camion de 12v.vreau un sfta de la un profesionist in lumini,vreau sa-mi schimb lumina din plafon ,si nu stiu la ce sa optez ,am vazut diferite leduri si sunt derutat nu mai stiu ce sa fac ,am desfacut astazi plafoniera si am constat ca am 2 locuri de becuri dar nu functioneaza decat unul pt celalalt nu are cablaj .si nu stiu la ce sa optez ,ori la led smd ori la placute cu leduri.
ce fel de leduri mai ai in stoc?
ma intereseaza niste leduri w5w alb rece sau albastre pt plafoniera cat si pt torpedou, portbagaj, numar si pozitii.
mai am o intrebare. pt plafoniera sunt mai bune ledurile superflux cu lupa 90 grade sau sunt bune si cele high power, ma refer la raza de iluminare care ma gandesc ca trebuie sa fie cat mai mare, nu focalizata intr-un singur loc.
@tdan08 Sunt in stoc toate modelele prezentate! Pentru plafoniera tot ce ofer eu se vede difuz nu punctiform. Daca doresti ceva mai deosebit trimiti plafoniera si o modificam aici la atelier utilizand o solutie la care este nevoie de montaj. Recomand urmatoarele daca masina este echipata cu lampi W%W la torpedo si portbagaj: Torpedo W5W de 1W, portbagaj W5W 1W, pozitii si lampa numar W5W 4 chip.
Pentru cei interesati de produse LED (nu lucrari), saptamana asta voi fi cu treaba prin Constanta! Daca doriti ceva ma anuntati. O sa am la mine seturi de pozitii si lampi Sofit.
@andreea13 cand te hotarasti ne suni si facem o programare. @vandiesel - 25 ron setul pt 6000k
@roni 10 le voi da catre fabricare in curand, cand va sosi un adeziv special folosit in procesul tehnologic. Nu stiu sa spun o data. Pot sa iti ofer insa led-uri cu 4 chip tot alb rece!
mai ai disponibil? daca da iti dau adresa pe PM
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
Salut.Soran.Am o intrebare,poti face niste leduri pt. semnalizare?(albastre)Am pe cineva care are bagate in fata de usa niste mufe de semnalizare si vrea sa schimbe becurile de w5w cu leduri albastre(daca poti 2 leduri-sau unu dar sa lumineze cit de cit).Te bagi sa faci asa ceva?Poti?Si la ce bani?
Daca vrei iti pot pune si poza cu lampa de semnalizare daca nu ai la indemana.
Numai bine astept un raspuns.Multumesc.
Pun si citeva poza,poate-ti sunt de ajutor.
Deci daca se poate atasa in locul acelui bec w5w un led mai puternic(sau cum crezi tu ca merge,nici sa fortam prera mult uch-ul).
Numai bine.
ps:vreau un pret ceva si daca se poate face.
ps:2-nu stiu daca ar merge cele pt. pozitie?(persoana vrea albastre)
iti raspund eu, pana cand o face si soran. am luat eu leduri de la el si se potrivesc in toate locurile unde sunt becuri w5w, adica pozitii, semnalizare laterala, plafoniera, portbagaj, nr inmatriculare si torpedou. eu mi-am pus cam peste tot mai putin la semnalizarea laterala. mi-am pus albe, dar are si albastre si sunt chiar puternice ca intensitate luminoasa. becul alb a costat 25 lei bucata si se monteaza f usor, prin inlocuire. deci poti sa comanzi cu incredere, pt ca sigur se potrivesc. eu sunt f multumit de calitatea ledurilor.
Salut.Multumesc pt. raspuns.Oricum astept sa vad si raspunsul lui Soran si al baiatului care are nevoie de ele.Pretul parca era le set sau la buc.
Numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment