If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut. Am comandat ieri de la voi un set de becuri semnalizare P21W (modelul cu 27 de leduri). Ele functioneaza (le-am testat punandu-le in locul becului de marche arriere), dar in momentul in care le montez pe fata, nu se mai aprind. Cum as putea sa rezolv problema?
Multumesc!
Salut Soran.2 becuri h11 xenon 3000 k de preferat sau alta culoare in ultima instanta se gasesc la voi si la ce pret si daca mi le puteti monta voi sapt viioare cand sunt in Buc pana joi dimineata.Merci
@mihai.85 probabil ca nu fac contact in soclu. Daca ele functioneaza, problema trebuie cautata la masina. Mi-e greu fara sa o vad sa iti spun ce sa faci.
@cezar82 Nu am becuri H11, noi te putem ajuta doar cu becuri Xenon OEM D1R pana la D4R. Ai PM cu link catre partenerii nostri care te pot ajuta cu xenoane aftermarket.
Ma gandeam sa va trimit lampa stop pentru modificare dar se pare ca am dat de alta problema.am stopuri streetstorm si mi s-au ars 3 leduri se pot schimba la voi?
Da, se pot schimba insa manopera este mare pentru ca stopul trebuie dezlipit pentru a ajunge la LED-urile propriu zise care in general trebuie sa se schimbe toate fiindca apar diferente fata de LED-urile superflux care le avem noi si led-urile low cost cu care sunt echipate acele stopuri.
Lumini bord, lumini plafoniere, lampi numar, pozitii - solutii diferite fata de ce este disponibil pe piata din China, led-uri luminoase de calitate care isi pastreaza stralucirea in timp.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment