If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
O sa comand si eu cat de curand .. Cred ca 2 seturi .. Pt pozitii vreau pt plafoniera si pt lampa numar
intrebare... La plafoniera daca ati zis ca se potriveste .. Lumineaza destul ? Cel putin cat becul original .. Aveti cumva vreo poza ?
la doua seturi mai faceti vreo reducere ?
Si ca sa fie clar ... Am luat eu 2 leduri ba chiar 3 ... Si sunt(ca sa citez pe cineva) prea puternice ... Alb imaculat ... Montaj usor ... Pt manuta mea subtirica ... Deci recomand cu tarie ... Nici nu incape discutir dapai comparatie cu stock
Au venit, insa ziua si e neconcludent daca fac poza. In poza par albastre comparativ cu lumina de halogen insa daca pun o pozitie facuta cu led albastru se vede clar ca e altceva. Legat de politie: intr-o zi un motociclist(de la politie) s-a luat de colegul "dsign" si negasind altceva a comentat de pozitii cum ca ar fi albastre. Politicos i-am aratat plafonierele care sunt albastre si girofarul de la motocicleta lui si i-am explicat ca acela este un alb rece nu albastru. In final nu au fost probleme si a inteles.
Iata o poza facuta ziua cu valoare mare la diafragma si timp mic de expunere ca sa va faceti cat de cat o idee. In realitate este totusi alt efect, lumina este ceva mai puternica.
De azi incolo pina pe 1 septembrie, userul Soran nu va putea raspunde la telefon sau la PM-uri din motive obiective. Daca aveti ceva sa ne solicitati sau comunicati, eu va stau la dispozitie pe PM, sau la numarul de telefon din semnatura.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment