If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Noi lucram cu Prioripost, nu e chiar colet clasic prin posta pentru ca ala presupune sa ne deplasam sa ducem pachetele acolo...Lucru care nu il putem face din lipsa de timp. Cu prioripost avem contract si vin ei sa ridice pachetele.
Soran, ai becuri cu leduri pentru stopuri (cu soclu normal de logan) pentru frana (insa cu o singura faza) si semnalizare, care sa se vada macar atat de bine ca cele originale.
"daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"
LED-uri w5w vor fi din nou pe stoc cam din data de 28 oct. Vor fi o varianta imbunatatita, vor exista de aceeasi putere (1W) si pe albastru (au existat cereri si ne-am conformat).
Nu stiu cat de vizibila o sa fie imbunatatirea. Au fost modificate incat sa se asigure o racire mai buna pentru ca au existat probleme cu unele seturi.
Daca va uniti mai multi iesiti bine la transport ca le pun in plic antisoc si incap multe seturi si nu este considerat colet ;) Pana vin mai e timp sa va ganditi.
Ati adus marfa? Vreau sa-mi schimb bagheta cu 3 leduri albastre,pusa de voi ,cu una cu mai multe leduri albe(am plafoniera simpla). Ce variante imi propuneti?
@Sorin_pss variante sunt multe ... Trebuie sa fie un modul cu leduri multiplu de 3 .. 3 6 9 12 15 18 21 24 ... Etc cate incap ...
soran tii miinte cand ti-am cerut in prima faza un set de 2 bucati leduri albe? Dupaia ti-am cerut unu singur ... Se stinge ... Nu stiu ce are ... am crezut ca e de la led ... Dar se stinge si aprinde knd are el chef ... Cu ce ma ajuti?
nu ma intelegeti gresit ... Sunt belea ... Fac toti banii;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment