If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut
am instalatie xenon 6000k, 35w; pozitiile se vad galben seara si arata prost galben cu xenon; ce ai pentru pozitii care sa semene perfect cu lumina xenonului 6000k?
multam
"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)
@andreea13 cand te hotarasti ne suni si facem o programare.
@vandiesel - 25 ron setul pt 6000k
@roni 10 le voi da catre fabricare in curand, cand va sosi un adeziv special folosit in procesul tehnologic. Nu stiu sa spun o data. Pot sa iti ofer insa led-uri cu 4 chip tot alb rece!
Aha ms. Dar nush eu ziceam sa le astept pe alea k am vazut ca toata lumea de pe forum le laudat si sunt f multumiti.
Deci am sa le astept pe alea cand or sa vina.
Daca imi ziceai si o data orientativa nu fixa ca sa stiu cand sa te sun era si mai bine.
Orice led pui acolo se va vedea ceva diferenta. Din ce am eu iti recomand unele care sunt 25 ron setul. Dar se va vedea o mica diferenta.
Păcat că nu expediați cu poșta simplă, părerea mea este că ați avea mai multe vânzări, pe mine m-ar costa taxele de expediere cât mă costă ledurile, dar e de înțeles că nu puteți merge cu fiecare colet la poștă.
salut , am cumparat de la voi anul trecut in vara sau in toamna leduri pt pozitie/plafoniera/nr de inmatriculare , si din 4 bucati cate am luat mai merge doar unul,si unul cand vrea
doar 4-5 luni tin ledurile astea la pretul pe care il au ?
atasez si poza
Va anunt ca incepand cu aceasta zi pentru toate lucrarile de modificare a luminilor de bord unde este nevoie de LED alb vor fi folosite led-uri japoneze Nichia pentru a garanta fluxul luminos initial pentru o perioada cat mai lunga. Aceste led-uri sunt cele mai bune din lume (dintre ledurile albe) , ei fiind cei care au inventat acest LED. Pretul ramane acelasi, diferenta fiind suportata de noi.
Tocmai din cauza asta nu am mai vandut acel model de ceva vreme. Daca le aduci la noi la birou sau atelier le schimbam cu ceva mai fiabil.
pai si sa vin din mures pana in bucuresti ?)
nu se merita deloc eventual dac le-as trimite prin posta si dupaceea sa le trimiteti voi inapoi , ca drumul pana la bucuresti ma costa pe putin 100 lei
Altfel nu am cum sa fac. Sunt totusi niste lumini de pozitie care au costat cat costa in targ unele mai slabe, iar aia nici nu se uita la tine dupa ce le-ai cumparat. Daca vrei trimite prin curier pentru ca la posta nu am cum sa ajung sa le ridic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment