Lumini LED Pozitii, Plafoniera, Numar Etc

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sal. Soran
    ce leduri pt. pozitie logan mai fiabile ai ? culoarea alb rece
    Dacia GoLan KissFm 1.6

Comment

• 25 ron /set alb rece led 4 chip
      Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
      Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• Anunt valabil!

Comment

• Originally posted by Soran View Post
          25 ron /set alb rece led 4 chip

poti pune niste poze cu ledurile cu 4 chip-uri?

Originally posted by raduprov View Post
          salut , am cumparat de la voi anul trecut in vara sau in toamna leduri pt pozitie/plafoniera/nr de inmatriculare , si din 4 bucati cate am luat mai merge doar unul,si unul cand vrea
          doar 4-5 luni tin ledurile astea la pretul pe care il au ?
          atasez si poza
          si eu am avut probleme cu vreo 3 seturi din led-urile astea si nu mai vreau modelul asta
          Last edited by Moonshadow; 7 April 2009, 18:28. Reason: Automerged Doublepost
          "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• Cu ledurile cu 4 chip iti garantez ca nu ai avut probleme! Incurcati produsele! Probleme au fost cu led-urile de 1W !

Comment

• Originally posted by Soran View Post
              Cu ledurile cu 4 chip iti garantez ca nu ai avut probleme! Incurcati produsele! Probleme au fost cu led-urile de 1W !

nu a spus nimeni ca ar fi avut probleme cu ledurile 4 chip. Eu am dat un reply lui raduprov in post-ul nr.175 unde pune si o poza cu ledul cu probleme.
              "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• aseara mi-a cedat si ultimul care mai mergea , acum doar mai palpaie trebuie sa-l inlocuiesc din nou,trebuie sa imi cumpar altele dar ceva mai incolo
                Its just a car ...

Comment

• Poti pune o poza cu noile leduri cu 4 chip ? Cat costa + transportul ?
                  sigpic

Comment

• Aveti poze aici: http://www.loganclub.ro/forum/lumini...c-t6169p7.html postul 129, in poza, pozitia 3!!! Sunt LED-uri superflux cu 4 chip!
                    Am mai scris: cine a avut probleme sa imi aduca led-urile stricate si le voi inlocui!
                    Last edited by Soran; 12 April 2009, 23:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• asa este ... baiatul a zis de nenumarate ori ... cine are probleme sa ii returneze ledurile ... asa ca nu sariti pe el fara motiv
                      sigpicMy ride

Comment

• Salut,

ma intereseaza si pe mine niste leduri de plafoniera si pozitie. Sunt din bucuresti si asa dori sa le vad inainte sa le cumpar. Se poate un numar de telefon pentru a va putea contacta? Multumesc.

Comment

• Le poti vedea la intilnirile Fulger care se desfasoara aproape in fiece seara.

Daca nu, 0723 264 207, dar vine Mahomed la munte, sa stii...
                          _
                          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Numerele le aveti in primul post si inca in cateva zeci de locuri. Ne spui ce vrei si se face orice, rezultatul conteaza; cum arata ledurile inainte sa le cumperi e mai putin important. E treaba noastra ce folosim ca sa facem clientul sa fie multumit!

Comment

• Anunt valabil! Va reamintesc pe stoc pozitii LED de calitate!

Comment

• LED pentru numar inmatriculare doar 13 Ron! Alb rece ~5500K

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google