LED-urile sunt 35 ron set-ul de doua bucati. Pentru Alb led-urile folosite sunt Nichia MADE IN JAPAN! Imi dai pe PM adresa si comanda completa cu tot ce doresti.
Lumini LED Pozitii, Plafoniera, Numar Etc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Produsele echipate cu led-uri japoneze arata ca in pozele atasate. Comenzi 0723.823.679 sau PMAttached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Baghete cu 4 led-uri? Nu stiu la ce produs te referi. Da-mi un link sau zi-mi ce vrei sa faci ca sa iti recomand un produs.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Te lamureste el ca nu stiu la ce produs te referi :PPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Livrarile pentru ledurile Nichia W5W au inceput, avem stoc pentru toata lumea. Pentru reselleri discutam la pret.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@ Ag 23 YNG Da, am trimis tot ce a fost comanda pe PM! A ajuns pana la urma?
@dum_1988 Am orice, daca nu am construiesc. Preturile incep de la 15 Ron. Daca vrei ceva mai puternic te costa 25 ron si daca vrei ceva foarte puternic te costa 50 ron.
@brinco218 Nu prea circul cu metroul si nici n-am statii in apropiere. Te astept la birou in Bdul. Basarabia sau pe sos. Viilor daca ai drum dupa amiaza spre seara.
@tdan am leduri albastre care merg la 12V dar cu rezistenta incorporata nu cu siguranta Sunt chestii diferite! LED ca si componenta 2,5 ron sau pe surub 3,5 ron sau Nichia WR 18 ron.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salut,Soran.
A ajuns de mult,insa a uitat sa ma postez aici,dar o fac acum.
E totul OK.
Cred ca am sa mai revin cu o comanda,peste max. 1 luna.
Numai bine.
UP!!!!!!!!!!!si de la mine.
are leduri de CALITATE.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Nchia de 21lm exista sunt superflux.
Cele de 2,5 ron sunt led-uri de 5mm si au in jur de 10.000 mCd.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment