soran niste poze se poate cu cele de 25 ron si de 50 ron???
Lumini LED Pozitii, Plafoniera, Numar Etc
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Poze gasesti aici: www.zexstar.comPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Vrei becuri LED care sa le pui in locul becurilor clasice sau vrei sa modifici stopurile sa le faci LED.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Lumina de numar te costa 15 ron cu 3 led-uri sau cu unul mai puternic - efectul este cam acelasi, pretul la fel alegerea e a ta. Plafoniera simpla adica cu un singur compartiment? Acolo e cel mai mult loc daca asa o ai; imi spui ce doresti si se face orice de la 15 ron in sus. Iti recomand varianta de 35 ron daca vrei pe alb. Este cea mai puternica raportat la un pret decentPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Vrei doar LED-urile ca si componenta electronica sau cum? Nu am ceva pe soclu doar sa pui acolo, trebuiesc montate la angel eyes.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Zi asa, acum am inteles - pai lampile W5W sunt 3 modele in stoc alb rece, alb neutru cu LED-uri Nichia japoneze si albastru royal. 35 ron/ set orice model!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
spune-mi si mie cat ma costa un set ( doua becuri cu soclu W5W) dar sa lumineze ca in pozele atasate, multumesc!
EDIT: Trimiti si in tara ?! Sunt din Rm. Valcea...
Am vazut ca ati modificat si ceasuri de hyundai accent, ce pret ?! se modifica greu ?! astept raspuns, stima!Last edited by PrietenCuTine; 30 November 2009, 21:36.sigpic
Comment
-
@prietencutine, scrie mai sus fix ce ai intrebat, chiar inaintea ta a postat colegul meu.
Deci: set lumini pozitie albe, standard W5W, 35ron
Se trimite in tara prin curierat, cu plata ramburs.
Adresa i-o comunici lui Soran pe PM.
Comment
-
Bordul de Hyundai de modificat te costa 200 ron.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
dsign am vazut ultimile posturi... ce si cum... dar ma gandeam ca pozele sunt din primele pagini... banuiam ca nu mai aveti tipul ala de becuri pentru pozitii...
poti sa imi spui in prima poza ce model este montat in far ?! alb rece, alb neutru ?!
dupa capul meu in pozele 2 si 3 trebuie sa fie albastru royal ?! nu ?!sigpic
Comment
-
Albastru Royal este albastru , nu are nici o treaba cu albul. Pozele sunt neconcludente pentru ca sunt facute cu aparate diferite in conditii diferite. Albul rece lumineaza ca un xenon de 6500K iar albul neutru lumineaza undeva pe la 5000KPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment