Montam Computer Bord, Schimbare Iluminare Bord, Plafoniera, Numar, Butoane Etc

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Up.........

Comment

pt focsani sa monteze cineva la 1 abs+ cb ai te rog?

Comment

va rog ce este un cb?

Comment

Computer de bord. Se poate monta si la versiunile care nu au din constructie.
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

ce leduri imi trebuiesc pt butoane de pe consola ?

PS : am luat 4 leduri de 3mm pt butoane sunt bune ? si nu stiu ce rezistente sa pun...Multumesc
            Last edited by Dany_DNY; 4 January 2010, 15:05. Reason: Automerged Doublepost
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

sunt interesat

Originally posted by Erasmus View Post
              Poze noi...
              as dorii si eu asa ceva pe un logan 1,6 ambition
              se poate ???? sunt din bucuresti,, cat ar costa ????
              combinatia rosu-albastru/verde???

Comment

salut as fi si eu interesat pt leduri la plafoniera, la numar si pt ploape cu tot cu modulu de leduri! si cam in cat timp pot sa le iau?

Comment

doresc sa schimb folia de la ceasurile din bord, asa zisa (plasma) vreau sa vad mai multe modele pt. ami alege modelul dorit si sa aflu si preturile. montajul sa fie in Bucuresti.
                  lipsa text

Comment

sal. as dori sa schimb lumina la bord.sunt din buc

Comment

salut...cum putem lua legatura?

Comment

Ma intereseaza si pe mine aveti pe cineva in Timisoara care sa faca aceste operatiuni?

Comment

am si eu bord de prestige pe masina si maneta de stergator cu buton deja montate..m-ar interesa cat ma costa doar trasu firelor pentru activarea cb? si daca fac si activarea martorului de usi si inchiderea automata a usilor dupa viteza prestabilita, oferiti ceva reducere? mersi.
                          sigpic

Comment

Salut! ptr ERASMUS...am un PRESTIGE si as dori sa-i schimb iluminarea din bord (albastru arctic) plansa de bord,etc,plus activare anumite functii : inchidere automata usi la o viteza prestabilita,alarma viteza excesiva,etc...astept raspuns urgent sau o modalitate de contact.

Apropo acest domn ,,ERASMUS,, din Constanta mai e activ pe forum sau ba...ca vrem si noi niste schimbari pe masini...daca nu poate mai este cineva in Constanta care face astfel de lucruri si am dori sa luam si noi legatura cu el.
                            Last edited by Zeus; 27 April 2010, 21:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

erasmus e pe vapor din cate stiu eu si daca nu ma insel nu e intr-o situatie foarte buna momentan n-are cum sa va raspunda...
                              sigpic

Comment

Multumesc ptr raspuns...daaa altcineva din Cta nu se ocupa cu asa ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google