Vand 1 Set Becuri P21/5w Cree

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M-ar interesa un set pt drl la megane insa as vrea sa vad o poza cum lumineaza ziua daca ai posibilitatea sa faci la o masina.
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

deocamdata nu am p21 w. am decat p21/5w. in maxim 2 saptamani primesc si p21w. iti garantez ca lumineaza mult mai puternic si ziua decat cele cu filament. au 550 lumeni ,pe cand alea cu filament mai mult de 300 nu au.

Comment

Avand faruri cu xenon de fabrica arata aiurea cele cu filament care mai sunt in far.De pozitie si h7 faza lunga m-am ocupat, a mai ramas drl-ul.Astept cateva poze dupa ce primesti.
        Multumesc anticipat.
        P.S. Prefer sa fie mai scumpe, insa sa lumineze suficient dat fiind faptul ca sunt luminile de zi
        Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

daca erai din bucuresti faceam proba. asa e mai greu. intra pe ebay si uita-te la led cree 30 w soclu p21 sa vezi ca sunt destul de scumpe,dar sunt si bune calitativ.cele cu smd-uri sunt low cost dar slabe calitativ. de fapt poti comanda de acolo.

Comment

Sincer...sunt mai scumpe pe ebay, decat cum le vinzi tu...)
            Ce becuri mai ai pe stoc? M-ar interesa pt frana/pozitie (BA15S) P21-5W de 30W (Rosu de la Epistar)cu 2 led-uri cree+ lupa? Da-mi un pm cu raspunsul.
            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

ehee....ce vrei tu costa 30 $ bucata pe ebay. nu am decat alea de 30 w pentru pozitie /frana albe.(bay15d) eu am pe masina de 11 w rosii cu led cree epistar(vad ca te pricepi). si mai am de 11 w tot pozitie/frana. am cumparat 5-6 perechi sa fac probe sa vad ce imi aleg pentru masina. iar astea de le mai am le vand cu cat le-am luat(sa scap de ele). sa sti ca alea de 30 w rosii sunt prea puternice(deranjeaza mai ales noaptea).parerea mea este ca nu merita sa pui becuri cree pe masina decat pe marsarier(sunt prea scumpe)

Comment

p21/5w-11 w-albe-70 lei setul -dublu filament-pozitie-frana
                p21/5w -30 w-albe-100 lei setul-dublu filament pentru pozitie -frana.

Comment

p21/5w-11 w-albe-60 lei setul -dublu filament-pozitie-frana.
                  p21/5w -30 w-albe-90 lei setul-dublu filament pentru pozitie -frana.

Comment

--------------------------------------------------------------------------------

p21/5w-11 w-cree led-albe-50 lei setul -dublu filament-pozitie-frana.

p21/5w -30 w-cree led-albe-90 lei setul-dublu filament pentru pozitie -frana.

p21-30w-cree led-alb-pentru marsarier-bec ceata-60 lei bucata

Comment

Deci..., ce produse mai ai exact? Treaba asta cu denumirile lor/ sau caracteristicle tehnice ma incurca... Ce diferente sunt intre ala de 11w respectiv 30w? Poti sa imi faci si mie niste poze la alea de 11w si alea de 30w? Te rog.

Comment

p21/5w (bay15d)-pentru pozitie/frana- de 11 w - 50 lei setul si de 30 w -90 lei setul.
                        alea de 30 w lumineaza mai puternic(sunt alea argintii).
                        oricum daca le iei facem proba si daca nu-ti plac nu esti obligat sa le iei
                        Attached Files

Comment

Lasa-mi si mie un numar de telefon! O sa vreau sa facem o proba dar pe masina ta daca ai posibilitatea, a plecat la tara tata cu masina si n-am pe ce le proba. Banui ca alea de 30w sunt alea cu lupa in cap.

Multumesc pentru produse! (vanzator si produse de calitate)!
                          Last edited by andrei_mircea; 10 November 2013, 01:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

p21/5w (bay15d)-pentru pozitie/frana- de 11 w - 50 lei setul si de 30 w -90 lei setul.

aduc la comanda si cree led de 50 w- 80 lei bucata
                            Last edited by gaboneygg; 13 November 2013, 13:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

up...............

Comment

p21/5w (bay15d) -led cree de 30 w- alb- pentru pozitie/frana-80 lei setul.
                                p21w (bay15s) -led cree de 30 w- alb-pentru marsarier,ceata...etc-60 lei bucata.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google