M-ar interesa un set pt drl la megane insa as vrea sa vad o poza cum lumineaza ziua daca ai posibilitatea sa faci la o masina.
Vand 1 Set Becuri P21/5w Cree
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Avand faruri cu xenon de fabrica arata aiurea cele cu filament care mai sunt in far.De pozitie si h7 faza lunga m-am ocupat, a mai ramas drl-ul.Astept cateva poze dupa ce primesti.
Multumesc anticipat.
P.S. Prefer sa fie mai scumpe, insa sa lumineze suficient dat fiind faptul ca sunt luminile de ziVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
daca erai din bucuresti faceam proba. asa e mai greu. intra pe ebay si uita-te la led cree 30 w soclu p21 sa vezi ca sunt destul de scumpe,dar sunt si bune calitativ.cele cu smd-uri sunt low cost dar slabe calitativ. de fapt poti comanda de acolo.
Comment
-
ehee....ce vrei tu costa 30 $ bucata pe ebay. nu am decat alea de 30 w pentru pozitie /frana albe.(bay15d) eu am pe masina de 11 w rosii cu led cree epistar(vad ca te pricepi). si mai am de 11 w tot pozitie/frana. am cumparat 5-6 perechi sa fac probe sa vad ce imi aleg pentru masina. iar astea de le mai am le vand cu cat le-am luat(sa scap de ele). sa sti ca alea de 30 w rosii sunt prea puternice(deranjeaza mai ales noaptea).parerea mea este ca nu merita sa pui becuri cree pe masina decat pe marsarier(sunt prea scumpe)
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
p21/5w-11 w-cree led-albe-50 lei setul -dublu filament-pozitie-frana.
p21/5w -30 w-cree led-albe-90 lei setul-dublu filament pentru pozitie -frana.
p21-30w-cree led-alb-pentru marsarier-bec ceata-60 lei bucata
Comment
-
p21/5w (bay15d)-pentru pozitie/frana- de 11 w - 50 lei setul si de 30 w -90 lei setul.
alea de 30 w lumineaza mai puternic(sunt alea argintii).
oricum daca le iei facem proba si daca nu-ti plac nu esti obligat sa le ieiAttached Files
Comment
-
Lasa-mi si mie un numar de telefon! O sa vreau sa facem o proba dar pe masina ta daca ai posibilitatea, a plecat la tara tata cu masina si n-am pe ce le proba. Banui ca alea de 30w sunt alea cu lupa in cap.
Multumesc pentru produse! (vanzator si produse de calitate)!My turbo lag, give your MPI, a chance
Comment
-
p21/5w (bay15d)-pentru pozitie/frana- de 11 w - 50 lei setul si de 30 w -90 lei setul.
aduc la comanda si cree led de 50 w- 80 lei bucata
Comment
Comment