Vand 1 Set Becuri P21/5w Cree

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri... Ai vazut live unul sau iti dai cu parerea ca sa te afli in treaba?
    MY CLA

Comment

• Originally posted by iulica097 View Post
      sincer nu e cine stie ce stopul ala cu leduri ... mai bine cumperi un bec de 30w sau 50w rosu p21w
      avand in vedere ca un bec cree rosu de 30 w costa de la 100 de lei in sus...................,sa vad cine da ,mai ales pentru logan

Comment

• Da stiu cum este placa aia . Este aproximativ la fel de puternica ca cel de 30w . Daca pui unul de 30w nu mai atragi belele...dar fiecare sa puna ce vrea nu..?

Comment

• ce belele ? pe mine m-a oprit politia pentru ca aveam modul pulsator pe stopul led si nu intelegea de ce clipeste,dar nu a zis nimic de stopul cu leduri. iar diferenta intre 1 bec cree de 30 w si un stop pe leduri e foarte sesisabila in favoarea stopului cu leduri.dar fiecare isi pune ce vrea,pana la urma si un bec normal de 2 lei este bun

Comment

• vreau si eu un p21w alb.
            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• p21/5w- pentru pozitie/frana- cree 50 w- 70 lei perechea(foarte puternice)
              t 10- canbus-5 smd 5050-10 lei bucata
              c5w- 39 mm-canbus-8smd 5050-10 lei bucata

Comment

• primit. montat. multumit. recomand.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• ofer 30 ron pe p21w-bay15s-pentru marsarier-cree de 30 w

Comment

• deocamdata stoc zero la p21w-ba15 s. aduc in 2 saptamani.din pacate am platit 10 usd pe bucata.pretul va fi de 40 de lei bucata.sau incearca la liviuleduri-are preturi bune.ultima oara era 90 de lei bucata(acelasi bec)

Comment

• Astept si eu cu nerabdare.

Comment

• nou-p21w de 80w(in realitate consuma 10 w)pentru al treilea stop de frana,pretabil pentru cine are folie pe spate,si pentru marsarier foarte bun.are 16 leduri cree-12 in laterale si 4 in fata.au si regulator de tensiune.
                        pret 75 lei bucata
                        Attached Files

Comment

• p21w-80 w-75 lei-mai am 1 buc
                          p21w-30 w-45 lei buc-1 buc

Comment

• Mama ce ozn ) Mai ai becuri pt mers cu spatele? Erau unele la 30-35lei
                            My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• au fost,doar ce scrie mai sus am si sunt si pentru marsarier

Comment

• mario uite poze cu bay15d pozitie/frana rosu de 11w.lumineaza foarte bine.asa ceva iti trebuie .am pus pozele aici pentru ca pe p.m nu se poate
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google