[Vand] Aparatori Noroi Cu 4*ornament Aerotor De Prestige

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Suport pachet tigari+bricheta prima poza
    suport magic pt bord a doua poza...Suportul nu se lipeste de bord! Poate fi mutat oricand...o serie de mici obiecte ajung inevitabil pe bord...obiecte precum monede, chei, pachetul de tigari, telefon etc. cu ajutorul suportului magic, toate aceste obiecte raman fixate si perfect la indemana
    Attached Files
    Last edited by B 83 RMJ; 2 August 2008, 09:56.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Lampa plafoniera su spot de lectura?Deci cea dubla...Cu doua intrerupatoare pe ea...Multumesc.
      sigpic

Comment

Valeriu vezi la silviu http://www.loganclub.ro/forum/vand_p...ge-t267p2.html ca si eu de la el am luat...eu nu am gasit asa ceva pana acuma
        dupa ce ti-o trimite el, sa-mi dai mie pls lampa pe care o ai acuma

@nsa maine o sa vad daca pot face rost...o sa va anunt pe amandoi
        Last edited by B 83 RMJ; 3 August 2008, 09:12.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Alin...Vreau lampa cu spot de lectura sa o pun in fata iar pe cea pe care o am pe fata acum (cea simpla) vreau sa o pun in spate
          Tetiere virgula si fusta de sub bara fata de la Sandero?
          sigpic

Comment

N-am nici fusta nici tetiere virgula...Caut si eu ca ma intereseaza...Daca gasesc te anunt

Comment

@balasaionel: conducte am gasit la 165 lei stanga sau dreapta

@nsa: ai prestige din cate vad, am sunat la reprezentanta si mi-a zis ca trebuie sa ai din fabrica conductele puse

@valeriuciprian: am lampa plafoniera cu 75 lei originala...Iar tetiere virgula apar abia peste cel putin 3 luni, daca nu 6, cele de sandero

@tyger: am capace pt tine...cand vrei sa ne vedem?
              Last edited by B 83 RMJ; 4 August 2008, 11:13.

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                @balasaionel: conducte am gasit la 165 lei stanga sau dreapta
                @nsa: ai prestige din cate vad, am sunat la reprezentanta si mi-a zis ca trebuie sa ai din fabrica conductele puse
                N-am, m-am uitat. Din cate stiu se pun doar pe Dci-uri, eu am pe benzina. Daca stii sigur ca ar trebui sa am si la a mea, zi sa stiu sa fac scandal la dealer
                165 bucata sau ambele conducte ?

Comment

Originally posted by nsa View Post
                  N-am, m-am uitat. Din cate stiu se pun doar pe Dci-uri, eu am pe benzina. Daca stii sigur ca ar trebui sa am si la a mea, zi sa stiu sa fac scandal la dealer
                  165 bucata sau ambele conducte ?
                  am fost la dealer si mi-a zis ca pe prestige este pus din fabrica...Asa ii arata si pe calculator...E bucata 165 ron, dar mai bine o iei direct de la dealer...E mai sigur si mai rapid...Daca zice ca nu are, zi-i sa aduca de la brasov...Si a zis tipa ca trebuiesc puse la service la ei daca e masina in garantie ca altfel pierzi garantia

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google