If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna baieti. Vand galerie de admisie de pe Megane 1, 1.6 8v, modificata, cu clapeta acceleratie marita; am avut-o pe Loganul meu, acum am dat-o jos pt ca mi-am montat ceva mai scump . Potriveste pe Logan si celelalte Renault;
Pret 600 lei negociabil
0764 323 234
am avut-o pe 1.4 al sotului; motorul trage foarte bine in combinatie si cu o evacuare pe masura, dupa principiul: daca intra X litri aer tot X litri trebuie sa iasa; din cate stiu si din ce am vazut la masina noastra motorul merge rotund sau cu "balbaieli" in functie de axul cu came, nici decum de la galeria de admisie; asta doar permite o cantitate mai mare de aer sa intre in motor
daca nu ai evacuarea pe masura, adica 48-50mm vei simti doar o parte din puterea posibila
buna baieti; imi cer scuze ca nu am raspuns mesajelor pe public, dar asta a fost pt ca mi-a lipsit netul o saptamana si ceva;
am citit pm-urile abia astazi, galeria si clapeta pleaca la ion_negrescu;
daca se razgandeste va anunt
;) papa
acum masina este in "garaj"; se fac modificarile si adaptarile pt noua inima: Renault - Laguna II - 2.0 i 16V Turbo (170 Hp), dupa care masinuta va intra la hibernare; o asteapta The underground illegal street racing.
munca multa, rezultate pe masura
Last edited by ank_nfs; 4 February 2014, 12:29.
Reason: Automerged Doublepost
Suna dubios...galeria nu pare sa aiba nici un senzor pe ea...principiu nu e bun, si oricum o sa simti cuplu mai de jos, nu cai...si treaba cu motoru de laguna s-a mai incercat, poate reusesc unii intr-un final, ca dupa underground racing sa fie si most wanted...sper sa ma insel...
Daca te hot sa o vinzi la un pret conform pietei pieselor sh da-mi un semn. Cauta pe google cat e o galerie de genul si gandeste-te la un pret. 400 e cam multisor.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment