Cheie Cu Butoane

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie Cu Butoane

Am pierdut cheia cu butoane de comanda de deschidere / inchidere automata a usilor, cum rezolv problema? la cheia de rezerva nu am nici un buton cu aceste functii! Unde pot face comanda de una?

Te duci la dealerul zonal cu factura de achizitie a masinii si iti comanda alta cheie dupa codul de pe factura.

Comment

Cam cat costa o cheie?

Comment

Eu stiu ca pt solenza e 300 ron o cheie...Vezi ca e cineva pe site de la pitesti parca virgula care are capete chei de logan cu telecomanda la 30 ron....Copia la cheie o faci tu...Dar nu mai stiu cu cipul cum era...Cauta si tu, posteaza pe mai multe topicuri si o sa gasesti persoana respectiva...Intreaba-i eventual pe cei care mai vand diverse pe site...Gasesti la aceeasi rubrica cu cea in care ai postat tu, diverse threade unde se vand oareşce minuni
        Last edited by B 83 RMJ; 9 August 2008, 22:46.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Pretul este undeva la 100 euro.

Comment

In jur de 100 lei 2 chei<un acu butoane si una fara>+ cheia care o ai tu= o sa ai 3 chei la masina. Daca esti interesat...Da-mi un pm.
            Fuarte Nervos !!!

Comment

Si in jur de 200-300 lei prgramatul in UCH...
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Vezi pe unde ai pierdut-o ca daca ai casco si nu mai gasesti masina in fata blocului/casei vei avea mari surprize la reclamarea furtului.
                Parerea mea este daca ai pierdut-o in oras sa incerci sa pui la adapost masina...Cine stie cine a gasit cheia...
                sigpic

Comment

Pai ar trebui sa mearga in service sa dezactiveze cheia pierduta.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google