Modulele sunt noi de tip sageata cu 14 smd . Se monteaza foarte usor , se leaga in serie cu alt bec . ( eu am prelungit firele de la becurile de pe aripa ) nu arata nicio eroare ( nu clipoceste repede ) Se monteaza si pe oglinzile cu incalzire ( nu afecteaza cu nimic ) . pentru cei care nu situ , cand ledurile sunt stinse oglinda pare una normala . am atasat o poza cu modulele puse pe masina mea . Pretul este de 30 de lei setul , trimit si prin posta . transportul costa undeva la 7-8 ron . Bucuresti .
Vand Module De Semnalizare In Oglinda.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
???
salut, pentru un set de oglinzii de duster crezi ca merg??? pentru ca au o carcasa de plastic pentru protectie.... si cred ca trebuie montate direct pe sticla nu???sigpic
The MVP
-
sper sa nu fie cu suparare dar raspund eu avand montat asa ceva pe masina de 3 ani de zile,merge montat pe orice sticla de oglinda de la orice masina doar sa stii sa desfaci sticla bine pentru a nu deteriora rezistentele de la incalzire,chiar azi am desfacut un set de sticle(am trecut la next leval cu semnalele in oglinda secventiala)mam grabit si am sticla o folie de incalzire,la mine nu a fost nici o problema avand folii de incalzireDiverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia
Comment
-
Care ar fi rostul acelor leduri in oglinda?daca sunt utile ,vreU si eu un set.stima
Comment
-
asa cum zice colegul cosmin-uau,trebuie atentie la dezlipirea acelui plastic de pe spatele sticlei,pentru ca se poate deteriora acea rezistenta,de multe ori nu e vizibila ochiului ca e defecta....
am facut si desfacut si eu cateva sticle,ca doar cu oglinzi ma ocup...
pentru cei care nu au sticle incalzite e ceva mai usor,pentru ca nu au grija rezistentei...
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postpai zici tu asa romeo, dar acel plastic are rol de cuplare cu motorasul electric, trebuie sa ocolesc zonele cu cleme...... si cam pe acolo e zona unde trebuie montate.....
Comment
Comment