Vand Module De Semnalizare In Oglinda.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vreau si eu un set de semnalizari in oglinda care mai este pretul si daca ai cu leduri portocalii ar fi ok

Adrian 24 cat te-au costat oglinzile cu semnal in capac ?
    Last edited by Logan Forever; 3 February 2014, 23:27. Reason: Automerged Doublepost

Comment

In primul rand , imi cer scuze ca raspund asa de tarziu , am fost cu examenele la facultate . am sa raspund pe rand .
      @B-64-MVP : merg puse , ele se monteaza in felul urmator , desprinzi plasticul de folia cu rezistente ( nu prea o sa ai succes cu apa calda , eu am folosit un uscator de par , incalzesti acolo si dupa cu grija cu o lama de cater "tai" lipiciul . Daca esti atent nu o sa tai nicio rezistenta ) Folia cu rezistente este lipita si ea de oglinda . ( pentru a o desprinde de oglinda pur si simplu apuci de un capat si tragi de ea , nu foarte tare , ) Dupa ce ai desfacut toate cele componente stergi bine oglinda pe spate ( s-ar putea sa mai aiba adeziv ) lipeste modulele lipeste peste folia cu rezistente si dupa lipeste plasticul . ( initial o sa stea putin departat dar plasticul este destul de maleabil , puteti folosii picatura ) . In legatura cu partea electrica , aveti mai multe solutii , una ar fi sa va legati la becul de pe aripa . a doua solutie ar fi sa va legati la maneta de semnalizare sau la UCH

@mario_09 teoretic se pot monta pe toate tipurile de oglinzi . insa sa fi sigur poti face urmatorul test , dai oglinda jos , si pui o lumina in spate ( orice lumina ) daca se vede merge . Atentie ca trebuie sa ai doar geamul , fara folia de incalzire .

@danielriz Rostul ar fi ca cei din spate vad o lumina in plus . Cei din fata nu vad nimic .

@interceptor Pot asigura si montaj dar deocamdata nu am timp . dupa 12-13 feb .

@cj10alx Nu se dezlipesc greu , trebuie doar sa ai grija si sa nu te grabesti .

@Logan Forever Culoare este exact ca dea de la semnalizarea fata sau aripa . deci se potriveste perfect .

Originally posted by B-64-MVP View Post
      salut, pentru un set de oglinzii de duster crezi ca merg??? pentru ca au o carcasa de plastic pentru protectie.... si cred ca trebuie montate direct pe sticla nu???
      Da merg , ai dreptate se lipesc direct pe sticla . citeste te rog putin mai sus ca am spus in detaliu ce si cum .

Originally posted by cj10alx View Post
      se dezlipeste greu, nu am incalzire cu ce e lipit ? dublu adeziv ?
      am raspuns putin mai sus .

Originally posted by Logan Forever View Post
      Vreau si eu un set de semnalizari in oglinda care mai este pretul si daca ai cu leduri portocalii ar fi ok

Adrian 24 cat te-au costat oglinzile cu semnal in capac ?
      Am raspuns putin mai sus .
      Last edited by mister021692; 4 February 2014, 23:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

inca valabil .

Comment

Un pret cu tot cu montaj ?
          Y!M: alexut.style

Comment

Pai cam 50 de ron , dar o sa fiu liber dupa data de 10 feb .
            Last edited by 77sky; 5 February 2014, 16:10.

Comment

Am inteles. Pai nu acuma ca e un ger afara...ne auzim cand se mai incalzeste. Lasa-mi te rog nr de tel pe pm. Mersi
              Y!M: alexut.style

Comment

Valabil , pe comanda se pot face si alte culori , rosu , albastru , verde .

Comment

sus cu modulele.

Maine revin cu un filmulet sa vedeti cum vin montate pe masina .
                  Last edited by mister021692; 8 February 2014, 01:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

sus cu modulele , inca valabil . se poate face si cu un singur rand de leduri .

Comment

un filmulet cu modulele montate pe masina mea .

Comment

Sus cu modulele . Putine bucati pe stoc .

Comment

Up , daca aveti vreo intrebare nu ezitati sa ma intrebati .

Offtopic , am de vanzare niste senzori electromagnetici pret 200 ron ( NU se gaureste bara )

Comment

Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare,care este rolul lor,doar de decor?
                            http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Originally posted by danielriz View Post
                              Nu mi-a raspuns nimeni la intrebare,care este rolul lor,doar de decor?
                              Cei din spate vad o lumina in plus ( cea de pe aripa e cam greu de observat din spate ) Eu zic ca e folositoare si cand se merge bara la bara , cel de langa tine vede cam greu semnalizarea fata sau spate . Sper ca ti-am raspuns la intrebare .

Comment

ok,multumesc
                                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google