[VAND] Kit Iluminare Cu Leduri Pentru Consola Centrala (butoane+climatizare)Plug&Play

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by danielliviu View Post
    Total gresit:
    ledul smd 3528 (alb): 3,6V * 25mA (max) = 0,09W, deci 18 leduri vor consuma 1,62W.

Multi au inceput sa lipeasca niste leduri la intamplare fara sa aiba habar macar de niste cunostinte minime de electronica...

Spor la treaba!
    de fapt ledul smd 3528(alb) e alimentat pe banda la 3.1 v si are intensitatea de 20 mA,de unde rezulta un consum de 1.12 w( aproximativ). m-am grabit eu fara sa calculez cand am zis 3 w. referitor la cunostinte minime sa sti ca acum am (sunt la o scoala de tehnician electronist,anul 1),deci incepator,dar sper sa reusesc sa o termin. ai tot respectul meu pentru ajutorul acordat mie (si nu numai) cu raspunsurile pe care le-ai dat in general.
    p.s. am peste 100 borduri,butoane,console clima facute fara reclamatii.

Comment

OK, am inteles, dar daca ne grabim inducem pe altii in eroare si nu e bine...
      GL-22-TOF

Comment

Este dispus cineva din Bucuresti sa imi puna la dispozitie o consola de climatizare pentru ph2? Am nevoie o singura zi de ea pentru a face teste. Este valabil si pentru acest lucru reducerea de 50%.

Tutorial schimbare bec din buton cu led smd

tutorial schimbare bec buton dacia logan cu led replace window switch bulb
        Last edited by Teo_730; 3 February 2014, 18:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Anunţ valabil în continuare!
          Mai am doar 2 plăcuţe pentru climatizare ph1.
          Cele de ph2 sunt în stadiu de proiect.

Anunţ valabil!
          Mă puteţi contacta la nr de tel: 0720/008.769
          Last edited by Teo_730; 5 February 2014, 13:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Anunţ valabil!
            Mă puteţi contacta la nr de tel: 0720/008.769

Comment

Ai grija atunci cand folositi benzi cu leduri.
              Aceste sunt proiectate pentru a fi folosite la 12V iar ledurile sunt de proasta calitate.
              Trebuie sa schimbi rezistentele de pe benzile cu leduri luand in calcul tensiunea de 14.4V pentru a le putea folosi in domeniul auto (150 Ohm e prea mica).
              Incearca sa proiectezi tu acea placuta cu leduri in loc sa folosesti benzile cu leduri de 2 lei faacute de chinezi .
              Gasesti multe softuri CAD foarte simplu de utilizat. Poti invata sa foloseti un astfel de soft indiferent de studiile pe care le ai.
              O sa constati ca vei munci mai putin si vei fi mult mai apreciat in ceea ce faci.

Iti doresc mult succes in ceea ce vrei sa faci.

Cat costa modulele cu leduri pentru butoane pe care le montezi in acel filmulet (youtube) ?
              Last edited by vicmar; 5 February 2014, 20:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

toata lumea stie ca modulele din filmulet sunt facute de tine. sa sti ca sunt si benzi mai calitative care rezista la 14 v. eu le am pe masina de 1 an si jumatate,dar sunt dublu la pret fata de cele normale

Comment

Lasati omul sa se desfasoare nu-l mai inghesuiti . Doar nu e monopol.
                  http://www.imbunatatiri-logan.weebly.com

Comment

Anunţ valabil în continuare!

Comment

Anunţ valabil
                      Attached Files

Comment

Anunţ valabil!
                        Mi-am reînnoit stocul de plăcuţe şi leduri pentru butoane.

Comment

Anunt valabil in continuare!

Comment

Încă mai am plăcuţe pentru climatizare şi leduri pentru butoane.
                            Aştept comenzile dumneavoastră.

Comment

Sus cu iluminarea.

Comment

Placuta iluminare climatizare - 35 lei
                                Modul led butoane - 5 lei
                                Folie autocolanta pt schimbarea culorii - GRATUIT

Mai multe informatii gasiti in primul post.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google