pacat nu se mai poate repara?
DEZMEMBREZ Dacia Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pt mine vreau si chestia asta....prelungirea bord..nu stiu cum se numeste exact...+ mansonul de la schimbator.....
Sper sa apara si-o lista de preturi asa cum ai promis ! Nu de alta dar sper sa nu ne agitam pe aici fara rost ca apa minerala ....."Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."
Comment
-
imi raspunzi si mie la pm?sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View PostIn decursul a 2 zile, voi pune o lista de preturi, evident vor fi preturi sub piata.
Eu unul, te mai ingadui putin
Daca nici astazi nu vei reveni cu lista propusa, maine dimineata acest topic trece la arhiva!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Well, am reusit sa ajung la internet si el la mine si doresc sa va spun ca o voi repara. Am gasit toate piesele necesare si un service foarte bun care imi ia putin. Imi pare rau si scuze ca nu am putut raspunde dar masina nu se mai dezmembreaza. Pentru cei interesati va voi trimite la un centru foarte bun de dezmembrari care are preturi bune si piese foarte ok.
Comment
Comment