If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu se pune nici o saiba la amortizor trebuie modificat talerul de sus care tine comprimat arcul,astea cu care vine suspensia trece prin tija de la amortizor si nu trebuie sa treaca, trebuie sa stea fixa ,mai trebuie modificate gaurile de jos de la amortizor si inaltatoare pe spate,o sa pun poze cu piesele modificate
Pe spate am pus inaltator din teflon ... in schimp pe fata am folosit talerul de la suspensia originala de logan ..ca nu mi se parea ok sa fie numa fier pe fier .. deci e cu cantec o sa pun mai tarziu poze cu pozitia masini ..
cam asa sta la mine momentan ... la spate asta e maxim sus cu tot cu distantier o sa revin si cu poze cu ele
alexutzu uite cum arata la mine in partea de sus la prindere .. total diferit ca la tine .. nu stiu de ce
Nici la tine nu a iesit atata filet in afara naiba stie ... cum se intampla sa se poata monta in atatea feluri eu pe spate am pus doar distantier ca nu vreau in nici un caz sa urc atata ..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment