If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut, ma intereseaza si pe mine usa dreapta fata (usa pasager dreapta).
Poti sa dai mai multe detalii in ce stadiu se afla- vopsea, zgarieturi, infundaturi rugina, etc?
Multumesc Stima!
In principiu o iau eu, daca nu prezinta nici o problema.
Poti sa-i faci mai multe poze mai in detaliu la interior (partea de jos) si la exterior, pt ca in poza de mai sus nu se vede foarte clar.
De exemplu, parca se vede niste zgarieturi (atasez poza cu semne)
Eu vreau sa o iau sa o pun pe masina, deci ma intereseaza sa nu prezinte probleme.
Si mai am o intrebare, cum facem cu livrarea? eu sunt din Ciolpani Ilfov si lucrez in Bucuresti.
Asa cum am zis usile prezinta zgarieturi,dar am sa le fac maine niste poze mai detaliate
Masina nu este noua,motiv ptr care toate elementele de caroserie prezinta zgarieturi.stima
boxele nu mai sunt
macarale electrice spate cu tunel frana mana partea din spate numai sunt
in continuare valabil:
usi fata /spate
geamuri usi
luneta
panouri usi 25 lei bucata
chedere usi /portbagaj 25 lei bucata
oglinda retrovizoare 30 lei
parasolare 25 lei
plastice stalpi interior 50 lei toate
oglinzi electrice 80 lei set 2 buc stanga/dreapta
centuri siguranta 50 lei bucata
macara eletrica fata ,dreapta 100 lei
airbag sofer 100 lei
airbag pasager 100 lei
1 bucata proiector cu cablu 30 lei
mochete laterale portbagaj 30 lei
mocheta portbagaj 30 lei
bancheta spate
scaun pasager
Ceasuri bord cu vb
Last edited by danielriz; 6 March 2014, 19:42.
Reason: Automerged Doublepost
Salut airbag-ul pasager il mai ai ? Daca da , astept un semn si il iau eu , ma intereseaza capacul sa nu fie fisurat sau zgariat ... Multumesc si astept un semn
Se mai adauga :
Inele argintii
Ace albe(vopsite rosii cu oja ,se curata usor)
Capac clima ph1 cu folia curatata
Joystick ptr cd player sony
Butoane clima logan ph1,toate se vand engros la pretul de 50 lei
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment