[VAND]Deflectaore Aer(paravant) Cu Banda Adeziva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND]Deflectaore Aer(paravant) Cu Banda Adeziva

Vand deflectoare aer cu banda dubla adeziva.pret pe set fata + spate 120 lei.avantajul este ca se lipesc pe exteriorul portierei si nu zgarie geamul.banda este rezistenta la apa.
    Attached Files

sus cu deflectoarele de aer (paravanturi) 120 lei usor negociabil.

Comment

Salut. Ma intereseaza numai cele de la usile din fata ! Am van si nu am geamuri in spate ! pret ?

Comment

interceptor-imi pare rau dar setul nu il pot descompleta.daca fac rost doar de cele din fata te contactez.o zi buna!

Comment

Ai cumva sau poti aduce si parasolar luneta din aceeasi gama cu paravânturile?

Comment

Alex23-nu stiu exact la ce te referi.te referi cumva la eleron luneta?mai pot aduce seturi de perdelute special pentru logan.ele costa 70 lei portiere spate sau 120 portiere spate + luneta.

Comment

am uitat sa adaug poze cu perdelutele
              Attached Files

Comment

sunt noi?daca da mar interesa setul.

Comment

Ok. Inca o intrebare: Se matuiesc ca cele din targ de la soare in timp ? ca la banii astia imi iau heko, si le lipesc eu cu dublu adeziva buna. Te rog pune mai multe poze, si dinauntru.
                  P.S.: Sunt serios, vreau sa le cumpar, chiar toate 4 daca nu poti descomplecta. Multumesc
                  si inca ceva, nu sar de la viteza ?

Comment

Da, eleron luneta, facut din acelasi material ca si paravânturile.

Comment

interceptor-nu sar la viteza mare.nu se matuiesc.o sa revin cu mai multe poze saptamana viitoare pentru ca momentan nu sunt in localitate.am facut rost si separat,adica doar pentru fata.pret 75 lei.
                      alex23-imi pare rau dar nu am eleron.daca fac rost te voi anunta.

Comment

Perfect! Cum luam legatura ? 0726.180.280 sa iti trimit adresa .

Comment

lasa un numar de telefon pe pm.

Comment

sunt interesat de paravanturi pentru fata, se potrivesc la Logan2 ?

Pardon ...pentru Sandero 2?
                            Last edited by Oti; 15 May 2014, 11:51. Reason: Automerged Doublepost
                            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Mai e valabil anuntul,mar interesa un set.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google