[VAND] Accesorii Logan Provenite Dupa Upgrade

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Accesorii Logan Provenite Dupa Upgrade

Va invit si eu la "taraba" mea de cartier cu urmatoarele produse:

1. 4 Aeratoare complete originale negre (doua dintre acestea au 2 mici zgarieturi ca urmare a aplicarii incorecte a unui odorizant, dar nu sunt sesizabile decat la inspectie atenta ) - 30 lei
    2. 4 Boxe Blaupunkt originale Logan, 15W (se aud impecabil, nu "gajaie" sau alte cele; una dintre ele are conul central usor "sifonat", dar nu afecteaza cu nimic sunetul); acestea se dau cu mufa alba fara fire, unde intra papucii din instalatia masini + cadou 4 masti noi Pioneer - 50 lei
    3. 2 Diuze Spalator Parbriz cu jet directional - GRATIS (primul venit, primul servit)
    4. Navigatie GPS GOClever 4366 - ecran 4.3", harta Romaniei Suncart iunie 2010 cu puncte de interes actualizata si baza de date completa a camerelor fixe radar/rovigneta/supraveghere, avertizare audio, slot micro SD, memorie interna 2 GB, software cu licenta; talpa suportului a fost prinsa de gps direct, deoarece clipsul (aprox 5 mm suprafata) a cedat, insa suportul in continuare poate fi declipsat, fara probleme, desi nu e indicat sa fie lasat in parbriz pe vremurile acestea.
    Sistemul se da cu suport, cablu alimentare bricheta 12V, cablu USB, manual - 180 lei
    5. 2 Oglinzi Electrice si Incalzite PH1 - perfect functionale (nu vibreaza la denivelari); prezinta pe carcasele exterioare usoare zgarieturi, dar la atingere nu se sesizeaza nimic - 70 lei
    6. Detector Radar COBRA ESD 9117 - 10 Benzi, detectie 360 grade, Strobe Alert, Safety Alert; se da cu suport ventuze parbriz, cablu alimentare 12V, manual - 120 lei
    7. Sigla motorizare Logan 1.4 MPI - este sigla originala de fabrica, are cei doi pinteni, a fost data jos de pe o masina avariata, se poate fixa si fara banda dublu adeziva si am primit-o si eu la randul meu - 10 lei
    8. Suport telefon universal - bratul flexibil este lung, suport poate fi rotit 180 grade dupa montare in parbriz - 20 lei

Absolut toate preturile se pot negocia in limite decente. Produsele se pot vizualiza/testa/achizitiona direct cu predare personala in Bucuresti, aceasta fiind si preferinta mea, pentru ca posibilul cumparator sa vada intai live pe ce da banii, asta ca nu avem nemultumiri. Dar, daca totusi sunt doritori si din tara, discutam si gasim o solutie.

Va astept! Catalin 0732804050 - catalin.moise08@gmail.com

Am citit regulamentul si sunt de acord cu acesta.
    Attached Files
    Si nu ne duce pe noi in ispita, caci gasim drumul si singuri

se mai adauga:

1. Cana electrica termoizolanta cu inscriptia DACIA - 30 lei
    2. Cana termoizolanta - 15 lei
    3. Scumiera originala Logan, noua, nu a fost folosita niciodata - 15 lei
    Attached Files

Comment

Preturi noi!!!

1. 4 Aeratoare complete originale negre - 25 lei (se pot da si la bucata 6 lei)
      2. 4 Boxe Blaupunkt originale Logan, 15W + cadou 4 masti noi Pioneer - 40 lei (se pot da si la bucata)
      3. 2 Diuze Spalator Parbriz cu jet directional - GRATIS (primul venit, primul servit)
      4. Navigatie GPS GOClever 4366 - 150 lei
      5. 2 Oglinzi Electrice si Incalzite PH1 - 60 lei (se pot da si la bucata 30 lei)
      6. Detector Radar COBRA ESD 9117 - 100 lei
      7. Sigla motorizare Logan 1.4 MPI - 10 lei
      8. Suport telefon universal - 15 lei
      9. Cana electrica termoizolanta cu inscriptia DACIA - 20 lei
      2. Cana termoizolanta - 15 lei
      3. Scumiera originala Logan, noua, nu a fost folosita niciodata - 10 lei

Se accepta si schimburi, iar pentru doritorii din tara ma ocup eu de transport.
      Scapati-ma de ele ca stau degeaba in portbagaj!

Comment

Up!!!

Pentru cei interesati transportul este GRATUIT!

Comment

Valabil!!!!

Comment

Valabil...

Comment

Up!!!.....

Comment

Valabil...

Comment

Oglinzile s-au dat, raman restul! Up!!!

Comment

GPS-ul s-a dat, au ramas urmatoarele:

4 Aeratoare complete originale negre - 20 lei
                    4 Boxe Blaupunkt originale Logan, 15W - 40 lei
                    Detector Radar COBRA ESD 9117 - 80 lei
                    Sigla motorizare Logan 1.4 MPI - 10 lei
                    Suport telefon, gps, smartphone sau alte device-uri universal - 15 lei
                    Cana electrica termoizolanta cu inscriptia DACIA - 20 lei
                    Cana termoizolanta - 15 lei
                    Scumiera originala Logan, noua, nu a fost folosita niciodata - 10 lei

Se mai adauga un Mp3 Player SONY CDX R3350, afisaj negativ rosu + butoane rosu, trapa CD din aluminiu - este impecabil, nu are zgarieturi, doar butonul de OFF si ATT (atenuator) sunt usor sterse.

La cerere, pot apela la o persoana specializata in schimbat LED-uri (unde am schimbat si eu LED-urile din bordul si consola masinii, o firma ce produce echipamente si solutii iluminare cu LED) si putem schimba nuanta afisajului in culorile: ALB RECE (Original Sony), GALBEN, VERDE, PORTOCALIU, ALBASTRU - cost 15 lei

La pretul fix de 180 lei dau impreuna player-ul cu cele 4 boxe Blaupunkt + schimbare LED afisaj player daca se doreste.

Accept si schimburi cu accesorii Logan, de preferat stopuri Logan PH1 cu semnalizare alba > 2007 sau stopuri tuning.

Produsul se poate vedea/auzi/testa pe masina mea. Accept orice teste, asigur montaj in Bucuresti.

Produsele se dau pentru ca am facut upgrade.

Astept oferte!
                    Attached Files

Comment

S-au mai dat din produse, si au ramas urmatoarele:

4 Boxe Blaupunkt originale Logan, 15W - 40 lei
                      Sigla motorizare Logan 1.4 MPI - 10 lei
                      Suport telefon, gps, smartphone sau alte device-uri universal - 15 lei
                      Cana termoizolanta - 15 lei
                      Scrumiera originala Logan, noua, nu a fost folosita niciodata - 10 lei

Se mai adauga un set de stopuri Logan PH1 cu semnalizare portocalie, placa electronica, becuri, nu au crapaturi, nu sunt matuite, sunt in conditie perfecta, eu le-am dat jos de pe masina doar pentru upgrade vizual, pentru ca am achizitionat modelul cu semnalul clar. Pentru doritori, voi face poze detaliate.

Pret 100 lei.

Accept si schimburi pentru stopuri cu o antena CB ML 145 cu talpa magnetica + diferenta din partea mea.

Astept oferte!
                      Attached Files

Comment

Cana termoizolanta cu dacia o mai ai?

Comment

Din pacate nu, ieri am dat-o.

Comment

2 Diuze Spalator Parbriz cu jet directional - GRATIS (primul venit, primul servit)
                            -mai ai anuntul?
                            http://www.loganclub.ro/forum/furia_...6.html?t=54276

Comment

Sigur ca da, ti le dau cu cea mai mare placere. Dar daca nu ai drum prin Bucuresti, costa ceva transportul...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google