[VAND] Materiale Insonorizante Si De Protectie, Produse Dedicate Auto Si De Calitate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

UP! Valabil!

Comment

Salut,
      Ai materialul de la nr 3? Ce dimensiune are foaia care costa 20lei ? Pentru ce suprafara poate fi folosita. ?
      My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

Da, am acest material, dimensiunea e trecuta si la detalii (50x20cm bucata), iar in privinta cantitatii ce se poate aplica cred ca discutia poate fi relativa...anumiti producatori urmaresc reduceri de cost si atunci pun cat mai putin, altii din zona premium nu fac rabat, ideea e ca nu trebuie foarte mult bucatelita, bucati sub 50x10cm cred ca-si pierd din eficienta. Am vazut portiere (cu material aplicat din fabrica) cu bucati de 50x10, 50x20, la portierele spate nu prea pune nimeni, la fel bucati de 50x20 pe aripile spate, portbagaj...oricum depinde in mod direct si de suprafata de tabla goala ce se vrea "tratata".

Comment

UP! Valabil!

Comment

UP! Pasla pe stoc din toate cele 3 sortimente!

Comment

Multumesc pentru colet. Persoana serioasa, prompta, ofera explicatii si vinde materiale de calitate.

Comment

Salut.
                Ce imi recomanzi pentru a izola zona de sub roata de rezerva?
                Merci.
                sigpic
                This is My Ride!
                !Visit and enjoy!

Comment

Recomand pasla de 10mm.

Comment

Dar oare ce care are si suport adeziv nu ar merge? ... Sunt convins ca se monteaza mai usor decat cea clasica ... nu?
                    sigpic
                    This is My Ride!
                    !Visit and enjoy!

Comment

Ideal ar fi, in primul rand sa pui un material autoadeziv bituminos ( pentru a rigidiza tabla,nu mai intra in rezonanta tabla ) apoi pasla de 10mm, este ok si panza cu suport autoadeziv dar este mai subtire...si vorba aceea cu cat mai groasa cu atat mai bine )
                      Spor

Comment

Da, exact, pt acea zona m-am gandit ca o grosime mai mare la material se preteaza mai bine. Din punct de vedere al aplicarii, da, cea de 6 mm avand suport adeziv incorporat devine mai practica.

Comment

Eu am avut asa ceva montat insa am fost nevoit sa il indepartez datorita extractoarelor care m-au inundat ...

Cred ca pana una alta, am sa merg doar pe izolatia bituminoasa si apoi mai vedem.
                          Astfel ... cam de cate placi am nevoie pentru a izola zona respectiva?
                          Attached Files
                          Last edited by 77sky; 15 March 2015, 18:43.
                          sigpic
                          This is My Ride!
                          !Visit and enjoy!

Comment

Salut. Ma intereseaza si pe mine pasla panzata pentru usi . Au aceleasi dimensiuni ca si pasla clasica de 10 mm? Eu sunt din Craiova. Daca esti din Pitesti pot sa dau o fuga sa-l iau. Cu ce solutie se pot lipi?

Comment

Multumesc pentru promptitudine. A sosit pachetul si este totul ok.Multumesc si ne mai auzim.

Originally posted by 96DDM View Post
                              Multumesc pentru promptitudine. A sosit pachetul si este totul ok.Multumesc si ne mai auzim.
                              Apelati cu incredere.
                              Last edited by 96DDM; 27 March 2015, 09:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Up, multumesc pentru colet colegu. Materiale de calitate!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google