UP! Valabil!
[VAND] Materiale Insonorizante Si De Protectie, Produse Dedicate Auto Si De Calitate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Da, am acest material, dimensiunea e trecuta si la detalii (50x20cm bucata), iar in privinta cantitatii ce se poate aplica cred ca discutia poate fi relativa...anumiti producatori urmaresc reduceri de cost si atunci pun cat mai putin, altii din zona premium nu fac rabat, ideea e ca nu trebuie foarte mult bucatelita, bucati sub 50x10cm cred ca-si pierd din eficienta. Am vazut portiere (cu material aplicat din fabrica) cu bucati de 50x10, 50x20, la portierele spate nu prea pune nimeni, la fel bucati de 50x20 pe aripile spate, portbagaj...oricum depinde in mod direct si de suprafata de tabla goala ce se vrea "tratata".
Comment
-
Ideal ar fi, in primul rand sa pui un material autoadeziv bituminos ( pentru a rigidiza tabla,nu mai intra in rezonanta tabla ) apoi pasla de 10mm, este ok si panza cu suport autoadeziv dar este mai subtire...si vorba aceea cu cat mai groasa cu atat mai bine )
Spor
Comment
-
Eu am avut asa ceva montat insa am fost nevoit sa il indepartez datorita extractoarelor care m-au inundat ...
Cred ca pana una alta, am sa merg doar pe izolatia bituminoasa si apoi mai vedem.
Astfel ... cam de cate placi am nevoie pentru a izola zona respectiva?Last edited by 77sky; 15 March 2015, 18:43.
Comment
-
Multumesc pentru promptitudine. A sosit pachetul si este totul ok.Multumesc si ne mai auzim.
Originally posted by 96DDM View PostMultumesc pentru promptitudine. A sosit pachetul si este totul ok.Multumesc si ne mai auzim.
Comment
Comment