Folie Auto Solara LLumar.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie Auto Solara LLumar.

Montam folie auto omologata marca LLumar din seriile
    LA, AT, ATC, ATR, LATI si AIR in Bucuresti, b-dul Magheru nr 6-8, (Garajul Ciclop).
    In procesul aplicarii, nu se demonteaza nimic de pe masina.
    Dupa montaj, veti primi omologarea foliei, copia dupa autorizatia atelierului si declaratia de conformitate pentru RAR si politia rutiera.
    Atentie! Pe geamurile din fata, limita legala este de 70 % transparenta.
    Preturi pentru laterale spate si luneta, (berlina/break):
    LLumar LA Basic Series ★★ - 280/370 lei (3 ani garantie)
    LLumar AT Classic Series ★★☆ - 310/410 lei (5 ani garantie)
    LLumar ATC Esprit Series ★★★ - 350/450 lei (7 ani garantie)
    LLumar ATR Comfort Series ★★★★ - 450/590 lei (10 ani garantie)
    LLumar LATI, AIR Avantgarde Series ★★★★★ - 600/780 lei (12 ani garantie)
    Pentru orice detalii, lasati un reply sau sunati la 0727 67 63 67.
    De asemenea, va invitam sa vizitati site-ul atelierului: Tinted Window

Imagini folie auto

Bafta la vanzare !
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Salut.

Vreau sa imi pun folie llumar cu insertii metalice, mi sa recomandat ca fiind mai ok la oprirea transferului de caldura. Este adevarat? merita asta in loc de cea normala de la llumar ?
      Avantaje? dezavantaje? Multumesc.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Eu mi-am montat aşa ceva pe maşină si sunt foarte mulţumit.
        Diferenţa faţă de cei trei ani în care nu am avut folie este că acum se răceşte în interior mult mai repede, iar persoanele aflate pe bancheta din spate sunt protejate de lumina soarelui, indiferent cât de puternică şi bătând din lateral este aceasta.
        Iar despre eventuala ecranare a semnalului de telefon sau GPS, absolut niciun fel de probleme.

P.S Eu am ales ATR 15 CH SR HPR.
        Mai multe detalii... începând cu postul 377

Comment

Originally posted by mumus View Post
          Salut.

Vreau sa imi pun folie llumar cu insertii metalice, mi sa recomandat ca fiind mai ok la oprirea transferului de caldura. Este adevarat? merita asta in loc de cea normala de la llumar ?
          Avantaje? dezavantaje? Multumesc.
          Salut,
          Asa este,folia metalica ATR de la LLumar confera o respingere de pana la 70% din radiatiile solare,ca varianta chiar un pic mai buna avem seria Avantgarde de la LLumar cu insertie ceramica,este si mai stabila in timp,12 ani garantie si are protectie de 61%..Dezavantaj in teorie- interfereaza cu undele radio,insa in practica este imperceptibil,eu am aceasta folie pe masina personala si nu sunt deloc probleme.Deci te asteptam cu un telefon pt programare.O zi buna!
          Imagini folie auto

Comment

Multumesc, eu sunt din brasov, daca aveti atelier si aici, putem sa vorbim despre detalii.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google